Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 20:14

ΑΙΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Αβίας κέρδισε χθες το απόγευμα στο “Π. Μπαχράμης”, τον Αίαντα με 2-0 και τον έπιασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις, η ομάδα του Κάμπου κατόρθωσε παίζοντας δυνατά και με μεγαλύτερη διάθεση και πάθος για να πάρει το τρίποντο. Μάλιστα η νίκη ήρθε σε μια περίοδο, που είχε προηγηθεί στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας η παραίτηση του προπονητή Διονύση Πουλή. Οι παίκτες και η διοίκηση μια ημέρα μετά την δήλωση της παραίτησης, συναντήθηκαν μαζί του, του εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του και του ζήτησαν να ανακαλέσει, όπως και έγινε και ήταν στον πάγκο και καθοδήγησε την ομάδα στο χθεσινό νικηφόρο ματς.

Για άλλο ένα παιχνίδι, η Καλαματιανή ομάδα, παρατάχθηκε στο γήπεδο με στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να διεκδικήσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος φέτος δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες και δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Προσπαθούν να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά αυτό δεν φτάνει, καθώς χρειάζεται να συνδυάζουν πέρα από την όποια εμφάνιση και την κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων.

Φάσεις – γκολ

Στο 43’ ο Γιαννέας με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Γιακουμής έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε με τα χέρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Π. Καρδάσης και ο Δ. Κορμπής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στρώθηκε στον αμαρκάριστο Ψαρρέα, ο οποίος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 50’ Ο Κ. Κορμπής μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και μπορούσε να απειλήσει με σουτ, όμως προτίμησε να γυρίσει την μπάλα στη μικρή περιοχή σχεδόν για τον Π. Καρδάση, ο οποίος σούταρε άτσαλα και η μπάλα έφυγε πλάγια, χάνοντας καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 61’ ο Πουλουπάτης επιχείρησε να σκοράρει όταν έκανε το ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και ο Κολοκούβαρος που έπεσε στη δεξιά του γωνία κατόρθωσε να αποκρούσει με τα χέρια. Στο 62’ ο Δ. Κορμπής έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Κ. Κορμπή, αυτός έφυγε πίσω από τους αμυντικούς και μόνος απέναντι στον Γιακουμή με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 74’ ο Π. Καρδάσης με απευθείας φάουλ σχεδόν από τη γωνία της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ σχεδόν δίπλα από το αριστερό “Γ” της εστίας του Γιακουμή.

Στο 86’ ο Παπαγιαννόπουλος μετά από μαρκάρισμα αμυντικού βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής Νικολόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Σταύρου και Νιάρχος.

ΑΙΑΣ: Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Ακριστινέι, Φουρναράκος, Κολοκάθης, Ζαφείρης, Αντωνόπουλος, Ζαχαριάς (73’ Καραβίτης), Κανιώρος (57’ Τσίχλης), Πουλουπάτης (67’ Παπαγιαννόπουλος), Μασουρίδης (76’ Κωστέας).

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Π. Καρδάσης (82’ Μητσέας), Αποστολίδης, Τζανετέας, Ψαρρέας (65’ Γ. Καρδάσης), Κ. Κορμπής (88’ Γεωργουλέας), Αλντέσκου (18’ Γιαννέας), Δ. Κορμπής, Πολυμενέας, Γεωργίκος.