Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 15:03

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κομβικό για την παραμονή το ματς με Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον

 

Την 4η εκτός έδρας ήττα και 6η στο πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή στην Κυπαρισσία από την ομώνυμη ομάδα (1-0) η Ομόνοια και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Ασπρόχωμα, το οποίο έχει ένα βαθμό περισσότερο από την Ομόνοια και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Σωτήρης Δημάκης μιλώντας στην “Ελευθερία” χαρακτηρίζει κομβικό το κυριακάτικο ματς όσον αφορά την παραμονή.

“Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι κομβικό για την παραμονή. Το Ασπρόχωμα έδειξε καλή εικόνα και με τους πρωτοπόρους και είναι υπολογίσιμη δύναμη”,

“Το βίντεο δεν τον δικαιώνει..."

Ο προπονητής της Ομόνοιας αναφέρθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κυπαρισσία λέγοντας αρχικά: “Οταν πας να παίξεις στην Κυπαρισσία γνωρίζεις εξ’ αρχής ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Μπορεί η Κυπαρισσία να μην πρωταγωνιστεί με την έννοια ότι πάει για πρωτάθλημα, αλλά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι καλά δουλεμένη ομάδα με νεαρούς παίκτες και με εξέπληξε ευχάριστα. Εμείς παρά τα προβλήματα προσπαθήσαμε και αν ήμασταν τυχεροί με το δοκάρι στο 5ο λεπτό, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι”. Για τη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Φέστα, ο Σ. Δημάκης είπε: “Με στεναχωρεί ιδιαίτερη η κόκκινη κάρτα του Φέστα. Δεν ασχολήθηκα στο παιχνίδι με τη φάση, γιατί ο κ. Μπλάνας είναι ένας διαιτητής αναγνωρισμένης αξίας. Τελικά όμως το βίντεο, δεν τον δικαιώνει, γιατί είναι έξω από την περιοχή. Στέκομαι σε αυτό γιατί θα λείψει ο Φέστας από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Ασπρόχωμα”.

Ο τιμωρημένος Φέστας θα είναι πάντως η μόνη απουσία της Ομόνοιας για την αναμέτρηση της Κυριακής, μιας και επιστρέφει ο Κωστόπουλος που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους και θα είναι έτοιμοι οι Πάλιας, Πολυμενέας, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, καθώς και ο Τζίφας που αποθεραπεύτηκε.