Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 16:34

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Πρώτη ισοπαλία για τους γηπεδούχους μετά από 8 σερί νίκες του ΑΟΚ!

Γράφτηκε από τον

 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν χθες στο “Β. Μαλαφέκας” η Ανδρούσα και η Κυπαρισσία μένοντας στο 0-0.

Ηταν ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βολεύονται με την ισοπαλία και να παραμένουν μαζί στην 5η θέση με 17 βαθμούς.

Το αξιοσημείωτο στατιστικό ήταν πως αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που παίρνει η Ανδρούσα από την Κυπαρισσία τα 5 τελευταία χρόνια που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής!

Από τη σεζόν 2013-14 μέχρι και πέρυσι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές για το πρωτάθλημα, με τον ΑΟΚ να έχει οκτώ νίκες! Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη ισοπαλία που απέσπασε η Ανδρούσα από την Κυπαρισσία και σαφώς υπάρχει ικανοποίηση γι’ αυτό.

Στο 15’ και το 16’ ο Δασκαλάκης δεν έπιασε καλά το σουτ από επίκαιρες θέσεις, ενώ στο 20’ η κεφαλιά του Κακογιάννη από σέντρα του Α. Καλογερόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα το σουτ του Πατσιώτη έφυγε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 40’ όταν ο Κωνσταντόπουλος σούταρε, ο Κατσίποδας απέκρουσε με τον Τσιμόπουλο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε μια καλή στιγμή στο 65’ όταν ύστερα από σέντρα του Ανδρουτσή, η προβολή του Χατζηαράπη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 85’ η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή ζήτησε πέναλτι όταν ο Μαραγκούλιας έπεσε στην περιοχή από μαρκαρισμα του Ζαφείρη, με τον κ. Καρβούνη να δίνει συνέχεια στο ματς.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρουμελιώτη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης (35’ λ.τρ. Τσώνης), Βαβαρούτσος, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Μουλαβασίλης (46’ λ.τρ. Γ. Καλογερόπουλος), Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας (75’ Χαρμπίλας), Α. Καλογερόπουλος, Πατσιώτης (70’ Τσέλα).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Χατζηαράπης, Βατσής, Θεοχαρόπουλος (55’ Κοσμάς).