Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 15:34

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σε ρυθμούς πρωταθλήματος Καλαμάτα και Τσικλητήρας

Γράφτηκε από τον

Ξεκούραστο ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής καθώς το πρωτάθλημα διεκόπη για δεύτερη φορά.

Είχε προηγηθεί η διακοπή λόγω της 28ης Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν η διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μία ακόμα το Γενάρη. Αυτό γίνεται γιατί το πρωτάθλημα έχει φέτος μόλις 22 αγωνιστικές και ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου.

Από σήμερα οι ομάδες, μεταξύ των οποίων οι δύο μεσσηνιακές, Καλαμάτα και Τσικλητήρας Πύλου, ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς εν όψει των αγώνων της 8ης αγωνιστικής που θα γίνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Παναρκαδικό και ο Τσικλητήρας Πύλου θα παίξει στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή. Θυμίζουμε ότι αμφότερες οι μεσσηνιακές ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην 7η αγωνιστική, η “Μαύρη Θύελλα” εκτός με τον Παλληξουριακό (1-1) και ο Τσικλητήρας εντός (0-0) με τη Ζάκυνθο.

Ετσι η Καλαμάτα με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση και στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας και η ομάδα της Πύλου με 6 βαθμούς, ισοβαθμεί με τη Ζάκυνθο στην προτελευταία θέση.