Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 11:05

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-2: Νίκη - ανάσα με Σαχινάι και Ράτσεβ

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Χανδριναϊκός που επιβλήθηκε στους Γαργαλιάνους της τοπικής Ενωσης με 2-0.

Μια νίκη - ανάσα για την ομάδα του Πέτρου Χιώτη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και με την οποία ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Χανδρινού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δίκαια και... εύκολα το διπλό χάρις σε τέρματα του Σαχινάι στο 18’ και του Ράτσεβ στο 70’.

Από την άλλη η Α.Ε. Γαργαλιάνων εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων για ένα τόσο σημαντικό ματς, και βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση. Ο Δημήτρης Λίτσας στο ντεμπούτο του στον Γαργαλιανιώτικο πάγκο διαπίστωσε πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να έρθουν καλύτερες ημέρες. Ελαφρυντικό πάντως αποτέλεσαν οι πολλές απουσίες της ΑΕΓ μιας και απουσίασαν για διάφορους λόγους αρκετοί παίκτες (Αϊβαλής, Σωτηρόπουλος, Βασιλόπουλος, Τηλεμάχου, Γεωργακόπουλος, Γκιώνης).

Στο 8’ ο Καρούμπας εκτέλεσε με φάλτσο ένα κόρνερ, με τον Πουλόπουλο να διώχνει με το ένα χέρι και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς και στο 18’ έγινε το 0-1 όταν μετά από ωραία ενέργεια ο Καρούμπας σέρβιρε για τον Σαχινάι ο οποίος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιόλογο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν σπασμωδικά να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 56’ ο Καρούμπας μετά από ατομική ενέργεια έπιασε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να φεύγει κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρούμπας (κορυφαίος του αγώνα) έστειλε με σουτ την μπάλα λίγο άουτ.

Η υπεροχή του Χανδριναϊκού καρποφόρησε για δεύτερη φορά στο 70’ όταν ο Ράτσεβ με σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ" για το 0-2.

Αντίδραση από τους Γαργαλιανιώτες δεν υπήρχε, με τον Χανδριναϊκό να χάνει ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ... Στο 82’ ο Ράτσεβ έδωσε στον Καρούμπα που σούταρε και ο Πουλόπουλος απέκρουσε και δύο λεπτά αργότερα ο Ράτσεβ τροφοδότησε τον Καλδή που έκανε την προβολή, με τον Πουλόπουλο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Ζαρακοβίτη και τους βοηθούς του Τσοπανάκη και Βανικιώτη.

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Πουλόπουλος, Αναγνωστόπουλος (58’ λ. τρ. Στασινόπουλος), Πανταζής, Μπακάκης, Δημητρακόπουλος, Μπολούν, Σώκαλης, Κόλλιας, Βαρβατσούλης, Τζωρτζίνης, Νικολόπουλος.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Καρλής (78’ Κλαρίδας), Φ. Κοντός, Κατσιγιάννης, Ζούζουλας, Μπουντάς, Ράτσεβ, Μεμουσάι, Σαχινάι (85’ Μεμά), Καρούμπας (93’ Μηλιώνης), Θ. Κοντός (75’ Καλδής).