Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 13:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος”, τονίζει ο Φάνης Κάνιστρας

Γράφτηκε από τον

Ηταν εκεί που έπρεπε για να... πάρει το “δώρο” της άμυνας και να κρίνει το ντέρμπι (2-1).

Ο λόγος για το Φάνη Κάνιστρα, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά στο 89’ έπειτα από λάθος του Εμμανουήλ, έδωσε στον Πάμισο τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Διαβολίτσι και τον κράτησε στην κορυφή της Α’ τοπικής. Οι Νησιώτες είναι μάλιστα οι μόνοι που συνεχίζουν χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, μιας και στην 9η αγωνιστική εκτός από το αήττητο του ΑΟΔ, έσπασε και αυτό του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο “χρυσός” σκόρερ του Παμίσου μιλώντας στην “Ελευθερία” για το προχθεσινό ματς στη Μεσσήνη είπε: “Είχα λίγο τύχη στο φινάλε και κατάφερα να σκοράρω. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε κυρίως αμυντικό προσανατολισμό. Μας δυσκόλεψε και ο αγωνιστικός χώρος, ενώ για μία ακόμα φορά δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση”.

Οι πρωτοπόροι μετρούν 8 νίκες και 1 ισοπαλία στην Α’ τοπική, αλλά νιώθουν την... ανάσα του Πανθουριακού, που μετά την ήττα στο μεταξύ τους ντέρμπι στην πρεμιέρα, μετρά μόνο νίκες και απέχει ένα βαθμό από την κορυφή.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Απόλλωνας Καλαμάτας και την πρώτη τετράδα συμπληρώνει το Διαβολίτσι.

Ο Φάνης Κάνιστρας θεωρεί ότι ο βασικός ανταγωνιστής για τον τίτλο είναι ο Πανθουριακός και πιστεύει ότι οι “πράσινοι” μπορούν να μείνουν μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση, αλλά και να πάρουν και το κύπελλο: “Χρειάζεται να βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε ώστε να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Είναι ξεκάθαρος ο σκοπός μας και γι’ αυτό δουλεύουμε 6 φορές την εβδομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το κύπελλο, εδώ που έχουμε φθάσει. Εχουμε ελαφρύ πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι ώστε να πάμε στον τελικό και να το πάρουμε”.

Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Πάμισος στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική είναι ο Α.Ο. Φαραί, το προσεχές Σάββατο στις 6 μ.μ. στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.

Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον τραυματία Μπίσα, αλλά και τον Μωράκη που αποβλήθηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση.