Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 15:55

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εσπασε το αήττητο του Απόλλωνα και βλέπει ψηλότερα

Γράφτηκε από τον

Η “βαριά” ήττα με 4-0 στην Κυπαρισσία φαίνεται πως “ξύπνησε” τον Τέλλο Αγρα, που μετά από εκείνο το ματς της 5ης Νοεμβρίου, μετρά τρεις νίκες και ενώ στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε μόνο δύο (5-0 τον Ολυμπιακό, 3-1 την Αναγέννηση).

Συγκεκριμένα ο Αγρας επικράτησε κατά σειρά με 4-0 της Σπερχογείας, με 2-0 του Ασπροχώματος και με το ίδιο σκορ προχθές του Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος αγνοούσε την ήττα στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Ετσι με 16 βαθμούς βρίσκεται μεν στην 7η θέση της Α’ τοπικής, αλλά απέχει μόλις 2 βαθμούς από την πρώτη τετράδα.

Διακουμής: “Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της”

“Είχαμε κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα, που δεν ήταν στο πρόγραμμα και έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη με τον Απόλλωνα και όλα τα παιδιά πίστεψαν σε αυτή”, λέει στην “Ελευθερία” ο Φώτης Διακουμής (αριστερά στη φωτό με τον Αλεξανδρο Ερέκι) για το τρίτο σερί τρίποντο.

Ο έμπειρος επιθετικός, ήταν αυτός που “σφράγισε” προχθές τη νίκη, με το 6ο του φετινό γκολ στο 82’ και χαρακτηρίζει: “Δίκαιη τη νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που πραγματικά προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Φέτος κάνουμε μια καινούργια αρχή, δουλεύουμε καλά και κάποια στιγμή θα βγει αυτό στο γήπεδο”. Ο πρώτος σκόρερ του Τέλλου Αγρα εκτιμά ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη: “Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Το αξίζει αυτό ο Αγρας με βάση την ιστορία του. Τώρα το που μπορούμε να φθάσουμε, θα φανεί στο τέλος. Η ομάδα πάντως αρχίζει και βρίσκει το δρόμο της”.

 

Ο Τέλλος Αγρας προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς με την Ομόνοια, η οποία επίσης πήρε τους τρεις βαθμούς (3-0 το Ασπρόχωμα) στην 9η αγωνιστική και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία την Κυριακή στο “Γ. Λουκαρέας”.