Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 16:18

Πικρία στο Διαβολίτσι για την ήττα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Το Διαβολίτσι κοίταξε στα... μάτια τον πρωτοπόρο Πάμισο, αλλά έφυγε με άδεια χέρια την Κυριακή από τη Μεσσήνη, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα (2-1) στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΔ δέχτηκε στο 89’ από λάθος της άμυνας το δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βορίλα για να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο προχθεσινό ντέρμπι, ενώ στο 0-0 είχε δοκάρι με τον Στέλιο Ηλιόπουλο.

Ως εκ τούτου την επομένη του ματς υπάρχει πικρία στο Διαβολίτσι, παρότι η ήττα ήρθε στην έδρα των πρωτοπόρων, που δεν έχουν ηττηθεί μέχρι σήμερα σε κανένα επίσημο ματς (πρωτάθλημα και κύπελλο). “Για να είμαστε ρεαλιστές το ματς μας αφήνει πικρή γεύση. Είχαμε διαβάσει σωστά αυτό το παιχνίδι. Ο Λαθύρης, που είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, είχε μόνο 2-3 τελικές και 1 εντός περιοχής. Είχαμε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με το δοκάρι του Ηλιόπουλου, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση και στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Κουλόπουλο. Γνωρίζαμε ότι ο Πάμισος έχει πάρα πολλές νίκες μετά το 85’. Δυστυχώς για την προσπάθειά μας, δεχτήκαμε ένα γκολ από ατομικό λάθος. Παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία”, το σχόλιο του Κώστα Παλαμάρα στην “Ελευθερία” για το ντέρμπι με τον Πάμισο.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου ευχαριστεί πάντως τους Νησιώτες για τη φιλοξενία, ενώ συγχαίρει και τους διαιτητές για την καλή διαιτησία σ’ ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για το φινάλε.

Η συνέχεια για τον ΑΟΔ περιλαμβάνει ένα ακόμα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, μιας και θα υποδεχτεί τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανθουριακό: “Θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες, θα προσαρμοστούμε ανάλογα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτό που λέω στα παιδιά από το ξεκίνημα της σεζόν ότι είναι πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη σε όλους τους αγώνες, είτε εντός, είτε εκτός έδρας”., λέει ο Κώστας Παλαμάρας.