Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 14:32

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Η προσοχή στο Τριφυλιακό ντέρμπι με Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Η προσοχή στο Τριφυλιακό ντέρμπι με Εράνη

Λευκή ισοπαλία έφερε την περασμένη Κυριακή στην Ανδρούσα, η Κυπαρισσία σε ένα ματς όπου σταμάτησε το νικηφόρο σερί των 4 αγώνων που μετρούσε στο πρωτάθλημα.

Οι “κυανόλευκοι” έτσι παράμειναν στην 6η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Ανδρούσας. Εχουν 17 βαθμούς και βρίσκονται 8 πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο.

Παρά την ισοπαλία στην Ανδρούσα - η οποία άλλωστε είναι εξαιρετική φέτος - η Κυπαρισσία είναι γεγονός ότι παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, μετρώντας 4 νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς. Ο προπονητής της Τάκης Παναγόπουλος θεωρεί πως η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη. “Η ομάδα ετοιμάστηκε κάπως καθυστερημένα και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είμαστε τόσο έτοιμοι. Είμαστε ευχαριστημένοι που βελτιωνόμαστε και περιμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Το ότι έχουμε μείνει μακρυά από τους πρωτοπόρους είναι άσχημο, όμως βασικός μας στόχος είναι να είμαστε στην 4άδα και με την κατάλληλη προσπάθεια θα το πετύχουμε”, τόνισε ο νεαρός τεχνικός που περιμένει δύσκολο ματς την Κυριακή με την Εράνη (3 μ.μ. γήπεδο Κυπαρισσίας): “Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι όπου δεν παίζει ρόλο η φόρμα ή η βαθμολογική θέση αλλά ποιος θα είναι πιο αποφασιστικός και ποιος θα δώσει το 100% για να πάρει τη νίκη”.

 Αγωνιστικά, στην Κυπαρισσία ταλαιπωρούνται από ιώσεις οι Ανδρουτσής και Κοσμάς και προς το παρών η συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο ματς είναι αμφίβολη.