Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 12:32

Πρόγραμμα “βουνό” ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Πρόγραμμα “βουνό” ο Τσικλητήρας Πύλου

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Οι τρεις θα διεξαχθούν μέσα στο Δεκέμβριο και ο... πρωταθλητής χειμώνα θα αναδειχθεί στις 7 Γενάρη. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στις 14 του επόμενου μήνα, όπου υπάρχει μία ακόμα διακοπή (28-1). Για τη “Μαύρη Θύελλα” έχουμε αναφέρει ότι οι επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά για τον τίτλο και ειδικά το ντέρμπιμε τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας. Εξίσου όμως... ζόρικο είναι το πρόγραμμα και για τον Τσικλητήρα Πύλου, που μάχεται για την παραμονή.

Μόνο ένα ματς στην Πύλο στις 5 επόμενες αγωνιστικές!

Δεν είναι υπερβολικό αν το χαρακτηρίσουμε και “βουνό”, με δεδομένο ότι στις επόμενες πέντε αγωνιστικές θα δώσει μόνο ένα εντός έδρας ματς!

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει σε Κάτω Αχαγιά, Πύργο, Τρίπολη και Βάρδα για να αντιμετωπίσει αντίστοιχα, Αχαϊκή, Πανηλειακό, Παναρκαδικό και Βάρδα. Στο γήπεδό της θα φιλοξενήσει μόνο τον Παλληξουριακό την 9η αγωνιστική. Το πρώτο κατά σειρά εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι η Αχαϊκή, αυτή την Κυριακή. Ακολουθεί ο αγώνας με το νεοφώτιστο Παλληξουριακό και ο πρώτος γύρος κλείνει με δύο εκτός έδρας ματς, ενώ ο δεύτερος γύρος ξεκινά με ματς μακριά από την Πύλο.

Ο Τσικλητήρας θα δώσει λοιπόν τρεις σερί εκτός έδρας αγώνες με Πανηλειακό, Παναρκαδικό και Βάρδα.

Ως εκ τούτου το τρίποντο με την ομάδα της Κεφαλλονιάς στις 10 Δεκεμβρίου είναι μονόδρομος και θα πρέπει πλέον να πάρει βαθμούς και εκτός για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αχαϊκή και Πανηλειακός ισοβαθμούν με 11 βαθμούς στην 5η θέση, ακολουθεί η Βάρδα με 10 βαθμούς. Ο Παναρκαδικός έχει 9 και ο Παλληξουριακός 7 βαθμούς, με τον Τσικλητήρα και τη Ζάκυνθο να μοιράζονται με 6 βαθμούς την προτελευταία θέση και να αφήνουν τελευταίο το Λεωνίδιο που δεν έχει βαθμό μετά από εφτά αγωνιστικές. Ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί πάντως στην Κάτω Αχαγιά χωρίς τους τιμωρημένους Αγγελο Μπίζο και Μούσα Γκάι. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πύλου προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με τη Ζάκυνθο και η Αχαϊκή από τη νίκη με 2-1 επί του Λεωνιδίου.

Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο στο γήπεδο τους, νικώντας ακόμα Παλληξουριακό (3-1) και Διαγόρα Βραχνέικων (2-0)

Το πρόγραμμα του Τσικλητήρα στις επόμενες πέντε αγωνιστικές:

8η αγωνιστική

Αχαϊκή – Τσικλητήρας Πύλου

9η αγωνιστική

Τσικλητήρας Πύλου – Παλληξουριακός

10η αγωνιστική

Πανηλειακός – Τσικλητήρας Πύλου

11η αγωνιστική

Παναρκαδικός – Τσικλητήρας Πύλου

12η αγωνιστική

Βάρδα – Τσικλητήρας Πύλου