Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 12:57

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Για το διπλό στο Διαβολίτσι παρά τις σημαντικές απουσίες

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τους τραυματίες Σωτήρη Δημητρακόπουλο και Νίκο Τριανταφυλλάκη θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Πανθουριακός στο Διαβολίτσι.

Ακόμα ο Μάριος Μπιτσάνης βρίσκεται με την Εθνική Ενόπλων στην Ολλανδία και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, όπως επίσης και του τραυματία Χρήστου Τρίψα.

Παρ’ όλα αυτά στον Πανθουριακό υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πανηγυρίσει την 9η σερί νίκη στην Α’ τοπική και θα παραμείνει, τουλάχιστον, σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο και αήττητο Πάμισο, ο οποίος φιλοξενείται το Σάββατο από τον Α.Ο. Φαραί στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”. Αν οι Νησιώτες αφήσουν βαθμούς στην Καλαμάτα, τότε με διπλό ο Πανθουριακός θα ανέβει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στην κορυφή της βαθμολογίας. Οπως και να’ χει η νίκη κόντρα στον ΑΟΔ είναι μονόδρομος. “Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει ότι δύσκολα κάμπτεται. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και παρά τις απουσίες, μπορούμε να καταφέρουμε. Ολα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη δυσκολία και τη κρισιμότητα του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα”, το σχόλιο του προπονητή του Πανθουριακού Γιώργου Αργυρόπουλου για τη μεθαυριανή δύσκολη έξοδο. Το Διαβολίτσι άλλωστε βρίσκεται στην 4η θέση της Α’ τοπικής και έχει ηττηθεί μόνο μια φορά και αυτή στη Μεσσήνη από τον Πάμισο με γκολ στο 89’.