Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 14:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Νίκη με Ληξούρι για να έχει ουσία το διπλό”, τονίζει ο σκόρερ Π. Γιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί στην Πύλο να μην έχει ακόμα νίκη, αλλά εκτός έδρας ο Τσικλητήρας βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες της Γ’ εθνικής.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος με ένα εξαιρετικό γκολ στο 6’ υπέγραψε την Κυριακή το μεγάλο διπλό στην Κάτω Αχαγιά με αντίπαλο την Αχαϊκή.

Μια νίκη που φέρνει τον Τσικλητήρα στο -1 από την 7η θέση του 5ου ομίλου που ισοδυναμεί με παραμονή.

“Ηταν πολύ μεγάλη νίκη γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το επόμενο ματς. Για να έχει ουσία το διπλό, πρέπει να κερδίσουμε το Ληξούρι”, τονίζει στην “Ελευθερία” ο σκόρερ του 0-1 με την Αχαϊκή Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο ικανός μεσοεπιθετικός εξήγησε και τον τρόπο που ήρθε το δεύτερο φετινό τρίποντο μακριά από τη Μεσσηνία.

“Το πλάνο που δουλεύαμε στην προπόνηση ήταν να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να διαχειριστούμε όπως θέλαμε το παιχνίδι Ηρασταν άψογοι τακτικά. Δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φάση στο τέλος του αγώνα και είχαμε πολλές ευκαιρίες με τον Γεωργιόπουλο για δεύτερο και τρίτο γκολ. Δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε άλλο γκολ, αλλά κερδίσαμε απόλυτα δίκαια”.

“Να μπαίνουμε με το ίδιο πάθος”

Ο Τσικλητήρας έχει 9 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, εκ των οποίων οι 6 είναι εκτός έδρας! Στο γήπεδό του μετρά τρεις ισοπαλίες χωρίς γκολ με Βάρδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθο και μια ήττα από το Βλαχιώτη (1-2). Εκτός νίκησε Λεωνίδιο (0-2), Αχαϊκή (0-1) και έχασε από Διαγόρα Βραχνέικων (2-0) και Αστέρα Αμαλιάδας (2-1). Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος σχολιάζοντας το αρνητικό εντός έδρας σερί λέει ότι: “Ισως να έχουμε κάποια σιγουριά στην έδρα μας, που δεν μας βγαίνει σε καλό. Πρέπει να μπαίνουμε με το ίδιο πάθος και θέληση, όπως κάνουμε και εκτός έδρας. Είναι καθοριστικό το ματς με το Ληξουρι και πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε στη βαθμολογία”.

Στις 2 μ.μ. με Παλληξουριακό

Ο κυριακάτικος εντός έδρας αγώνας του Τσικλητήρα με τον Παλληξουριακό θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής. Η ομάδα της Κεφαλλονιάς προέρχεται από ήττα με 2-0 στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα και έχει 2 βαθμούς λιγότερους από τον Τσικλητήρα.

Το θετικό για τους Μεσσήνιους είναι ότι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Μούσα και Μπίζος.