Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 16:52

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Τίποτα δεν έχει χαθεί, αλλά χρειάζεται πάθος σε κάθε ματς”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά από 8 σερί νίκες ο Πανθουριακός γνώρισε την Κυριακή την ήττα στο Διαβολίτσι με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την κορυφή της Α’ τοπικής, καθώς μια μέρα νωρίτερα ο πρωτοπόρος και αήττητος Πάμισος περνούσε το... μπλόκο του Α.Ο. Φαραί.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος αποδίδει το προχθεσινό αποτέλεσμα στην έλλειψη πάθους σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Τονίζει όμως ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε μόλις στην 10η αγωνιστική.

“Ηρθε η ανώμαλη προσγείωση ύστερα από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Διαβολίτσι για τη δίκαιη νίκη και την άψογη φιλοξενία. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε με το ίδιο πάθος, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάμε όμως μπροστά. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αλλά χρειάζεται πάθος και σε κάθε ματς να καταθέτουμε ψυχή στο γήπεδο. Κανένας αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί και όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Πανθουριακού.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Πάμισος παίρνει προβάδισμα 4 βαθμών από την ομάδα της Θουρίας. Ο Γ. Αργυρόπουλος εκτιμά πάντως ότι: “Δεν θα μας επηρεάσει αυτή ήττα. Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά”. Η συνέχεια για τον Πανθουριακό περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί, στο οποίο θα αγωνιστεί και πάλι με σημαντικές απουσίες, Ο λόγος για τους Χρήστο Τρίψα, Σωτήρη Δημητρακόπουλο και Νίκο Τριανταφυλλάκη που παραμένουν τραυματίες.