Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 15:23

Στην 3η θέση της Α’ τοπικής το Διαβολίτσι!

Γράφτηκε από τον

Με στόχο την άνετη παραμονή ξεκίνησε το πρωτάθλημα το Διαβολίτσι και μετά από 10 αγωνιστικές φιγουράρει στην 3η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα από τον πρωτοπόρο Πάμισο και αυτή στη Μεσσήνη με γκολ στο 89’.

Με 21 βαθμούς στο 1/3 της σεζόν δεν τίθεται φυσικά θέμα παραμονής για το Διαβολίτσι, αλλά ο Κώστας Παλαμάρας επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Παλαμάρας: “Δεν μεγαλώνουν ακόμη οι στόχοι”

“Ακόμα είναι νωρίς και δεν μεγαλώνουν οι στόχοι της ομάδας. Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλουμε την άνετη παραμονή και δεν αλλάζει κάτι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει πίεση και άγχος για κάποιο στόχο. Αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι να χαίρονται αυτό που κάνουν. Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο με το ρόστερ που έχουμε και μέχρι σήμερα τα κάνουμε καλά και οι παίκτες το χαίρονται”, το σχόλιο του προπονητή του ΑΟΔ για την εντυπωσιακή πορεία.

Ο Κώστας Παλαμάρας αναφέρθηκε και στη κυριακάτικη μεγάλη νίκη (1-0) επί του δεύτερου στη βαθμολογία Πανθουριακού: “ Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ. Εμείς έχουμε δώσει έμφαση φέτος στο αμυντικό κομμάτι. Εκμεταλλευτήκαμε μια αδράνεια της άμυνας με τον Κουλόπουλο, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία, γιατί υπήρχε απογοήτευση και στενοχώρια για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Πάμισο. Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε στο γήπεδο. Τα παιδιά έβγαλαν δύναμη, τρεξίματα. Ηταν συγκεντρωμένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και μέχρι σήμερα. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε γιατί ακολουθεί ένα πονηρό παιχνίδι με την Αναγέννηση και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι”.