Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 14:40

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Οι πολλές απουσίες στοίχισαν βαθμολογικά

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Οι πολλές απουσίες στοίχισαν βαθμολογικά

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας ξεκίνησε με “5 στα στα 5” το πρωτάθλημα κόντρα σε Ασπρόχωμα, Ομόνοια, Ανδρούσα, Εράνη και Ολυμπιακό, αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη.

Στην τελευταία πεντάδα των αγώνων μετρά μόνο μια νίκη με τη Σπερχογεία, δύο ισοπαλίες με Διαβολίτσι, Α.Ο. Φαραί και δύο ήττες και μάλιστα συνεχόμενες από Τέλλο Αγρα και Εθνικό Μελιγαλά. Ετσι έχει υποχωρήσει στην 4η θέση της Α’ τοπικής, την οποία μοιράζεται με την Κυπαρισσία και την Ανδρούσα.
Οι πολλές απουσίες τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια, έχουν στοιχήσει βαθμολογικά στον ιστορικό σύλλογο. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δουλεύει το τελευταίο διάστημα με λίγους παίκτες (12-13), μιας και υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή στρατιωτικών υποχρεώσεων.. Σε κάθε παιχνίδι λοιπόν ο Απόλλωνας παίζει με σημαντικές απουσίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνοχή. Στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά πάντως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασιστικοί και κέρδισαν δίκαια.
Οι καλαματιανοί ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο έκτο φετινό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ουραγό Μιλτιάδη. Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας παραμένουν οι τραυματίες Μιχαλόπουλος και Αντεμάι.