Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 19:03

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Νίκη.. παραμονής με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον

Μετά τη μεγάλη νίκη με την Εράνη στα Φιλιατρά, το Ασπρόχωμα νίκησε το Σάββατο και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-2 στο ντέρμπι... παραμονής της 12ης αγωνιστικής στην Α' τοπική και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πήραν μάλιστα τους 3 βαθμούς, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το 33' λόγω αποβολής του Ευστ. Χρονόπουλου και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο Λούτα με κεφαλιά στο 17' από φάουλ του Αρη Ηλιόπουλου είχε ανοίξει το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 23' με σουτ ο Αναγνωστόπουλος. Στο 63' ο Αρης Ηλιόπουλος με σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Ασπρόχωμα, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε και πάλι στο 77' με το Μαλαπάνη, που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση στο φάουλ του Αναγνωστόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Αρ. Ηλιόπουλος και και Λούτα συνεργάστηκαν, όπως και στη φάση του 1-0, με το Λούτα να σκοράρει με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννέτσο.

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Ευστ. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Ανδρ. Χρονόπουλος (33' λ.τρ. Χριστόπουλος), Παπανικολόπουλος, Μπεκιάρης (89' Ι. Σακκάς), Μουράτι, Ντάσης (46' Κουραμπάς), Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Τσαναλίας, Τσεκάνι (67' Κοστρίβας), Κολλιός, Κακαλέτρης, Βέλμαχος, Μαγουλιανίτης (61' Μαλαπάνης), Μπαζάνης, Αναγνωστόπουλος, Μπέρμπερι, Ανδρεάκος.