Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 17:32

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3-0: Σημαντικό τρίποντο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3-0: Σημαντικό τρίποντο

Σημαντική νίκη με την οποία απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα ο ΑΟ Φαραί ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

 

Ο Μανιατέας είχε δοκάρι στο 14' για τους γηπεδούχους οι οποίοι τελικά άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σταματελόπουλου στο 22'. Στο 55' ο Σταματελόπουλος και πάλι πέτυχε το 2-0 για τους γηπεδούχους που σφράγισαν την νίκη τους με το γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Μανιατέας στο 70' (το κέρδισε ο Σεριάτος). Η Αναγέννηση είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον Τάκη Πεφάνη, πάλεψε το ματς αλλά δεν είχε βαθμολογικό κέρδος και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας με βοηθούς τους Βρυώνη και Παλλαδινό.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μπούνας, Πανταζής, Πιτσιλής, Διαμαντής, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος (82' Μπούνας), Παχής (80' Δοβλέτης), Μανιατέας (73' Κωνσταντόπουλος), Σταματελόπουλος (60' Σκιάς), Κατσιμαγκλής.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Αρβανίτης, Μαραβέλας, Κωστέας, Μάλαμας, Χάντζος, Ξυδέας, Δουρούμης, Σταματόπουλος, Δούβας (40' Καρμπαλιώτης), Μπουζαλάς.