Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 15:08

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Μεγάλο διπλό σε ένα ... επεισοδιακό ματς

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Μεγάλο διπλό σε ένα  ... επεισοδιακό ματς

Μεγάλο διπλό στην Κυπαρισσία επί του τοπικού ΑΟΚ κατέκτησε το Διαβολίτσι με σκορ 2-1, σε ένα επεισοδιακό ματς με ένταση και εκατέρωθεν διαμαρτυρίες.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα συνέχισε έτσι την εκπληκτική της πορεία από το ξεκίνημα της σεζόν, βγάζοντας διπλό στην πιο δύσκολη έδρα της Α’ τοπικής τα τελευταία χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Τριφύλιους και προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο μέρος με τέρματα των Κουλόπουλου και Μπαλόπουλου. Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου αντέδρασε στο δεύτερο, μειώνοντας αρχικά με τον Κωνσταντόπουλο και χάνοντας πέναλτι με τον Χατζηαράπη!

 

 

Τρομερά παράπονα της Κυπαρισσίας για τη διαιτησία

 

Στη φάση του πέναλτι μάλιστα υπήρξε 10λεπτη διακοπή και εκατέρωθεν φωνές για τη διαιτησία, με τους γηπεδούχους ειδικά να “βράζουν” για την διαιτησία του κ. Νίκα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Κυπαρισσία μετά από επτά ματς, με τον απολογισμό της να είναι 6 νίκες και μία ισοπαλία. Μόλις στο 1’ ο Χατζηαράπης βρήκε τον Κωνσταντόπουλο που σούταρε στο αριστερό δοκάρι. Στο 20’ μετά από σέντρα του Ζάκκα, ο Κουλόπουλος με προβολή έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπακόπουλο στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 34’ έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Μπαλόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βορίλα. Στο 40’ παραλίγο ο ΑΟΔ να πετύχει το γκολ της... χρονιάς, όταν ο τερματοφύλακας του Τάσος Κωνσταντακόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ κάτω από το χώρο του κέντρου με την μπάλα να σκάει στη μεγάλη περιοχή και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, βγαίνοντας στη συνέχεια άουτ! Δύο λεπτά αργότερα η Κυπαρισσία φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Βατσή από αμυντικό.

 

 

Μείωσε στο 60’ με Κωνσταντόπουλο

 

 

Στο δεύτερο μέρος οι “κυανόλευκοι” μπήκαν δυνατά και μείωσαν αρχικά στο 60’ όταν ο Χατζηαράπης σέντραρε από αριστερά, ο Μιτροφ έστρωσε για τον Κωνσταντόπουλο που με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 1-2. Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου φώναξαν για οφσάιντ.

 

 

Χαμένο πέναλτι Χατζηαράπη και 10λεπτη διακοπή στο 71’

 

Και φτάνουμε στη φάση του 71’ που σημάδεψε το παιχνίδι... Μετά από σέντρα και μονομαχία στην περιοχή Κρεμύδα με Μιτρόφ, ο Κοσμάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ... Ο κ. Νίκας έδειξε σέντρα και τότε οι παίκτες του Διαβολιτσίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως είχε ακουστεί δικό του σφύριγμα νωρίτερα, πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα.. Ο κ. Νίκας διέκοψε το ματς για περίπου 10 λεπτά και μπήκε στα αποδυτήρια. Οταν βγήκε έδωσε πέναλτι (παράβαση του Κρεμύδα πάνω στον Μιτρόφ), με τους γηπεδούχους να φωνάζουν πως αφενός τους ακύρωσε το γκολ και αφετέρου πως αφού έδωσε πέναλτι έπρεπε να δώσει και κόκκινη στον παίκτη του Διαβολιτσίου. Εν τέλει το πέναλτι το έχασε ο Χατζηαράπης στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια το ματς συνεχίστηκε με ένταση, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Κωνσταντόπουλο και Κοσμά. Οι Κυπαρισσιώτες υποστηρίζουν ακόμη πως ο διαιτητής κράτησε λίγα λεπτά καθυστέρηση και διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το τελευταίο σφύριγμα. Να σημειωθεί πως το διαιτητικό τρίο έφυγε καθυστερημένα από το γήπεδο, υπό τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Τσίρμπας και Τσοπανάκης.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος (43’ λ. τρ. Αθανασόπουλος), Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Κοσμάς, Βατσής, Χατζηαράπης (74’ Θεοχαρόπουλος).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Κρεμύδας, Τσώνης (80’ Ντουμάνι), Ζάκκας (90’ Παπαδόγιαννης), Κουλόπουλος (85’ Βουρνάς), Βορίλας (70’ Τσουκαλάς).