Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 13:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θεωρούν άδικη την ισοπαλία με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Μετά από έξι νίκες σε ισάριθμες εξόδους στην Α’ τοπική, ο Πάμισος είχε την πρώτη απώλεια βαθμών εκτός έδρας το Σάββατο στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, μένοντας στο 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι Νησιώτες προηγήθηκαν στο 9’ με τον Ηλιόπουλο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ πριν δεχτούν την ισοφάριση από τον Γκελγκέρια στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχαν δύο γκολ με Μπίσα και Κάνιστρα, τα οποία όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από το βοηθό Κομπιλίρη και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ξόδεψαν τεράστιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σταματελόπουλου στο 93’. Ως εκ τούτου στη Μεσσήνη θεωρούν άδικη την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και στέκονται στα δύο γκολ που κακώς ακυρώθηκαν, αλλά και στη συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Πάμισος εξακολουθεί πάντως να κρατά την τύχη στα χέρια του, όντας πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Πανθουριακό και 5 από το τρίτο Διαβολίτσι.

Πίστη για πρόκριση στον τελικό

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς αύριο θα διεξαχθεί στη Μεσσήνη ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλου Μεσσηνίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1, όπως δηλαδή και το περασμένο Σάββατο.

Ο Πάμισος με το εκτός έδρας γκολ έχει προβάδισμα και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Το μοναδικό ερωτηματικό ενόψει της ρεβάνς έχει να κάνει με τον Κάνιστρα που τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα και αντικαταστάθηκε στο 76’ από τον Καραπετιάν.

Θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Χούλιαρη

Ο Μιχάλης Χούλιαρης δεν είναι πια κοντά μας... Ενας από τους πιο ένθερμους φιλάθλους του Παμίσου (στη φωτό με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Μαντζούνη) έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

Ο Μιχάλης αγαπούσε παθολογικά τον Πάμισο και έδινε με το τύμπανο το ρυθμό στα παιχνίδια των "πρασίνων".

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του Παμίσου, όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και την πόλη της Μεσσήνης.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Μεσσήνης.