Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 17:39

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Με τον κόσμο μας μπορούμε την ιστορική πρόκριση με Καλαμάτα”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Πανθουριακός στο γήπεδο της Σπερχογείας και με τους επιθετικούς του (Χελάς 2, Μπιτσάνης, Μουλιάτος) να βρίσκουν δίχτυα επικράτησε με 4-1 της ομώνυμης ομάδας και μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο.

Οι Νησιώτες έμεναν την ίδια ώρα στο 1-1 με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα και η ομάδα της Θουρίας είναι και πάλι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Επίσης πήρε ψυχολογική ώθηση για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, που δεν είναι άλλη από το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Πανθουριακός θα υποδεχτεί αύριο στις 4 μ.μ. στον Κορδία τη “Μαύρη Θύελλα” στη ρεβάνς του 1-2 στις 22 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ενα αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους για την πρόκριση στον τελικό. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος ξεκαθαρίζει ότι:

“Θα είναι τελείως διαφορετικό ματς. Για εμάς το παιχνίδι ξεκινά από το 0-0. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η Καλαμάτα θα ψάξει αντίδραση μετά και την ισοπαλία με την Αμαλιάδα και πρέπει να προσεγγίσουμε καλά το παιχνίδι”. Ο προπονητής του Πανθουριακού δεν κρύβει πάντως την αισιοδοξία του για πρόκριση: “Με τον κόσμο της Θουρίας, που περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί, μπορούμε να πάρουμε την ιστορική πρόκριση”.

Να σημειωθεί ότι ο αυριανός ημιτελικός γίνεται στον Κορδία, που είναι η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει φέτος ο Πανθουριακός, γιατί το Δημοτικό Στάδιο δεν έχει παραδοθεί προς χρήση. Η σημερινή τελευταία προπόνηση ενόψει “Μαύρης Θύελλας” θα γίνει μάλιστα στο Ενωσιακό Κέντρο.

Εκτός πλάνων παραμένουν οι Δημητρακόπουλος και Χρήστος Τρίψας, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Γιάννη Τρίψα και Μουστάκα, που αποχώρησαν τραυματίες από τη Σπερχογεία.