Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 13:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ονειρεύονται νταμπλ στη Μεσσήνη!

Γράφτηκε από τον

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2017 ο Πάμισος που κέρδισε με 2-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό τον Απόλλωνα και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα βρει απέναντι του την μεγάλη “Μαύρη Θύελλα”, σε έναν τελικό της 21ης Φεβρουαρίου που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας.

Οι νησιώτες προκρίθηκαν σε τελικό μετά από επτά χρόνια και οι πανηγυρισμοί στο φινάλε της προχθεσινής αναμέτρησης έδειξαν πως στη Μεσσήνη το περίμεναν πως και πως.

Μαντζούνης: "Σημαντική η πρόκριση για το

πρεστίζ της ομάδας και της πόλης"

“Ηταν σημαντική αυτή η πρόκριση για το πρεστίζ της ομάδας και της πόλης και θα είναι σπουδαίο που θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό την μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Περάσαμε από δύσκολες έδρες στην πορεία μας προς τον τελικό και τώρα πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι όταν έρθει η ώρα να αγωνιστούμε. Θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά για τον κόσμο και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο προπονητής των νησιωτών Αλέξης Μαντζούνης.

“Κίνητρο και για τους δύο στόχους”

Και φυσικά ο Πάμισος στοχεύει εδώ που έχει φτάσει στο νταμπλ τη φετινή περίοδο, την κατάκτηση δηλαδή τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου.

“Διεκδικούμε κάθε στόχο και όσο δύσκολο κι αν φαντάζει θέλουμε φέτος να κάνουμε το νταμπλ. Το κίνητρο μας είναι ισχυρό και για τους δύο στόχους”, επισημαίνει ο έμπειρος τεχνικός.

Οσο για το προχθεσινό ματς με τον Απόλλωνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο κ. Μαντζούνης ανακουφισμένος επισήμανε: “Ηταν ένα εξαιρετικό ματς για τον κόσμο, ακατάλληλο όμως για μας που καθόμαστε στον πάγκο.

Εμείς είχαμε ψυχή, παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και αν κάνουμε την αποτίμηση των δύο αγώνων νομίζω πως δίκαια περάσαμε στον τελικό.

Και ο Απόλλωνας όμως να είχε περάσει δεν θα ήταν άδικο, γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έχει μέλλον.

Αυτή η νίκη – πρόκριση μας δίνει πιο πολύ όρεξη να δουλέψουμε για το αήττητο στο πρωτάθλημα και τη διάκριση στο κύπελλο”.

“Το χέρι του... Χούλιαρη στο 93’!”

Ο Αλέξης Μαντζούνης αφιερώνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας στους Μιχάλη Χούλιαρη και Δημήτρη Ζέππο που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, προσθέτοντας με... γλαφυρό τρόπο: “Δεν ξέρω αν το χέρι που απέκρουσε την μπάλα στο 93’ ήταν του Αντωνόπουλου ή του... Χούλιαρη”!

Αυτό που συνεχίζει να προβληματίζει τον Τριφύλιο προπονητή πάντως είναι η ευκολία με την οποία δέχεται η ομάδα του γκολ από στημένες φάσεις.

Ο Γκελγκέρια σκόραρε προχθές ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όπως είχε κάνει και στο ματς πρωταθλήματος το Σάββατο, ενώ και στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα το 1-0 είχε μπει μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Πανταζή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες και σήμερα οι “πράσινοι” είχαν προπόνηση και από αύριο θα πάρουν άδεια λόγω των Χριστουγέννων. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη 27 του μήνα.

Ο Κάνιστρας στο διάστημα της διακοπής θα έχει την ευκαιρία να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.