Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 13:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Να βρεθεί σύντομα λύση στα διοικητικά”, λέει ο Νίκος Ζαλίκας

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ... σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Καλαμάτα στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Πανθουριακό, τον οποίο κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και τον άφησε εκτός τελικού.

Οι παίκτες της “Μαύρης Θύελλας” παρότι δεν ήταν και στην... καλύτερη ψυχολογική κατάσταση (αποχώρηση Παπαδόπουλου, ισοπαλία με Αμαλιάδα και -6 από την κορυφή), έδειξαν χαρακτήρα και ανέτρεψαν την ήττα τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Ετσι θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, στον τελικό με αντίπαλο τον Πάμισο που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Κορδία.

Αυτή η νίκη – πρόκριση “γλύκανε” κάπως την κατάσταση στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών. Σαφώς και η αβεβαιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στα διοικητικά μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου υπάρχει και είναι έντονη, όμως τουλάχιστον οι παίκτες θα κάνουν καλές γιορτές και από τη νέα χρονιά θα περιμένουν ευχάριστα νέα σε διοικητικό επίπεδο.

“Πήραμε δίκαια την πρόκριση”

Ο προπονητής της ασπρόμαυρης ομάδας Νίκος Ζαλίκας αναφερόμενος στον προχθεσινό ημιτελικό υποστήριξε στην “Ελευθερία”: “Εγινε ένα ματς ματς σε αθλητικά πλαίσια και θεωρώ πως κέρδισε ο καλύτερος. Πήραμε δίκαια την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει μέλλον.

Στο πρώτο ματς κάναμε ροτέισον με συνέπεια να έρθει η ήττα που μας έβαλε δύσκολα, όμως όπως εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι και παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, νομίζω πως αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό”, δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και αναφερόμενος στον επικείμενο τελικό με τον Πάμισο επισήμανε: “Ο Πάμισος είναι μια γνωστή ομάδα που έχει δυναμική και τον σεβόμαστε. Θα είναι ένας ωραίος τελικός”.

Ο 55χρονος προπονητής δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μείζον διοικητικό πρόβλημα που έχει προκύψει στην Καλαμάτα μετά την δήλωση αποχώρησης του Σταύρου Παπαδόπουλου: “Είναι έντονος ο προβληματισμός στο αγωνιστικό τμήμα για τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Είμαστε όλοι εν αναμονή των εξελίξεων και πρέπει σύντομα θα βρεθεί μια λύση για να δούμε πως θα προχωρήσει η ομάδα.

Εγώ είμαι εδώ και περιμένω... Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι μια προσπάθεια για τη δημιουργία και το χτίσιμο μιας καλής ομάδας, έχουμε κάνει υπέρβαση και περιμένουμε καλά νέα στο διοικητικό μέτωπο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες έγινε αποθεραπεία στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα.

Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις έχει δρομολογηθεί για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και σε αυτό το διάστημα οι θα έχουν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν, να ηρεμήσουν και να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο.