Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 15:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Στενοχώρια για τη χαμένη ευκαιρία με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε τελικό κυπέλλου Μεσσηνίας μετά από δύο χρόνια, φτάνοντας στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του έχασε προχθές ο Πανθουριακός...

Η ομάδα της Θουρίας παρότι είχε νικήσει με 2-1 εκτός την “Μαύρη Θύελλα”, έχασε με 1-3 στον Κορδία και αποχαιρέτησε με άδοξο τρόπο τον θεσμό του κυπέλλου.

Στις τάξεις του Πανθουριακού υπάρχει στενοχώρια που χάθηκε αυτή η ευκαιρία απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Μια στενοχώρια που γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς πως το 1-3 σημειώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Βυζάς είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-2!

Συνάμα όμως υπάρχει και περηφάνια και ικανοποίηση, γιατί ο Πανθουριακός κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη του αντίπαλο, αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, δείχνοντας πως κάνει σημαντικά βήματα ώστε να θεωρηθεί μεγάλη ομάδα.

Αργυρόπουλος: “Στο 94’ ζήσαμε την

ομορφιά του ποδοσφαίρου...”

Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για την πρόκριση. Εγιναν δύο όμορφα ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και τα χάρηκε ο κόσμος. Εμείς είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η διαφορά ποιότητας ορισμένων παικτών ίσως καθόρισαν χθες το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος εμφανιστήκαμε αγχωμένοι, όμως στο δεύτερο παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, είχαμε ευκαιρίες και στο τελευταίο λεπτό ζήσαμε όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου... Οταν εμείς χάσαμε την ευκαιρία με τον Βυζά και στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Καμινιώτης”, επισημαίνει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος και προσθέτει για τη συνέχεια: “Τώρα επικεντρωνόμαστε στο βασικό μας στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τον επιτύχουμε”.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Πανθουριακού είχαν κάποια παράπονα από την διαιτησία του προχθεσινού αγώνα. Τα οποία εστιάζονται σε δύο φάσεις... Στο πρώτο γκολ της Καλαμάτας θεωρούν πως ο Αθανασόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ υποστηρίζουν πως έγινε πέναλτι πάνω στον Μουστάκα στο πρώτο 20λεπτο.

Στα αγωνιστικά, χθες έγινε προπόνηση όπως θα γίνει και σήμερα και ύστερα οι παίκτες θα πάρουν άδεια για τις γιορτές μέχρι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Στο διάστημα της διακοπής θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους οι Χ. Τρίψας, Δημητρακόπουλος και Δρογγίτης που έλειψαν από τον ημιτελικό της Τετάρτης.