Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 15:50

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η απόκρουση του Αντωνόπουλου στο 93’ του στέρησε μια μεγάλη πρόκριση!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η απόκρουση του Αντωνόπουλου στο 93’ του στέρησε μια μεγάλη πρόκριση!

Μια φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα του Παμίσου Σπύρου Αντωνόπουλου στο 93’ στέρησε από τον Απόλλωνα Καλαμάτας μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Αντωνόπουλος είπε “όχι” στην καρφωτή κεφαλιά του Δημήτρη Μανωλόπουλου κρατώντας το 2-1 και οι “μελανόλευκοι” έμειναν με την πίκρα ότι μπορούσαν να αποκλείσουν την ομάδα της Μεσσήνης και μάλιστα μέσα στο γήπεδο της.

Ο Απόλλωνας παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, δεν φοβήθηκε το ματς, έπαιξε στα ίσια τον Πάμισο και αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο φινάλε, τώρα θα πανηγύρισε αυτός το εισιτήριο για τον τελικό και την μεγάλη μάχη με την “Μαύρη Θύελλα”.

Ικανοποίηση για την πορεία έως τα ημιτελικά

Ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος δήλωσε στην “Ελευθερία” για τον σπουδαίο ημιτελικό της Τετάρτης: “Γνωρίζαμε ότι ο Πάμισος έχει προβάδισμα παίζοντας στο γήπεδο του και πως το ματς θα ήταν δύσκολο. Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μιας και εμείς ήμασταν καλύτεροι στον πρώτο αγώνα και ο Πάμισος στον επαναληπτικό. Συγχαρητήρια στον Πάμισο για την πρόκριση, στη διαιτησία και συγχαρητήρια στον Σπύρο Αντωνόπουλο για την απόκρουση που έκανε στην τελευταία φάση του αγώνα”.

Στον Απόλλωνα κρατούν την πορεία τους μέχρι τους “4” του κυπέλλου, όντας απόλυτα ικανοποιημένοι και ρίχνουν το βάρος τώρα στο πρωτάθλημα που θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία που έχουν μέχρι τώρα.

Οσο για την ένταση και τις αψιμαχίες που σημειώθηκαν μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, ο σοβαρός τεχνικός επισήμανε: “Υπήρχε εκατέρωθεν ένταση και νεύρα. Η ένταση είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να μένει μέσα στις τέσσερις γραμμές και ύστερα να τελειώνει, όπως κι έγινε”.

Από εκεί και πέρα μετά τη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Απόλλωνα θα ξεκουραστούν μέχρι τις 27 του μήνα, που έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις. Τραυματίες είναι οι Τσουλάκος και Αντεμάι που θα έχουν τον χρόνο να επιστρέψουν.