Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 14:33

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά

Γράφτηκε από τον

 

Στους δικούς του ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Τέλλος Αγρας, δίνοντας παράλληλα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από την ακαδημία.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στους Γαργαλιάνους και συμμετείχαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Καλκαβούρας, ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας και οι διοικητικοί παράγοντες Καμπύλης και Πρεβεζάνος.

Από τη στιγμή που οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, άρα δεν έχουν βλέψεις για ψηλότερα, αλλά και ούτε κινδυνεύουν με υποβιβασμό, δεν υπάρχει λόγος για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Ετσι ο Αγρας θα κινηθεί στο πλαίσιο που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Σκοπός είναι να γίνουν άμεσα 2-3 μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων, για να υπάρξει βάθος στο ρόστερ.

Επιπλέον θα δοθεί περαιτέρω χρόνος συμμετοχής σε 4-5 παιδιά που προέρχονται από την παιδική ομάδα και έχουν ταλέντο.

Ο στόχος όμως θα είναι ο Τέλλος Αγρας να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Αγρα επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις και θα βρίσκονται στο γήπεδο μέχρι και αύριο Σάββατο. Για τη Πρωτοχρονιά έχει οριστεί διήμερο ρεπό την Κυριακή και την Δευτέρα.