Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 12:46

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: “Πρυτάνευσε το εμείς κι όχι το εγώ”, λέει για την επιστροφή του ο Ν. Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: “Πρυτάνευσε το εμείς κι όχι το εγώ”, λέει για την επιστροφή του ο Ν. Κακαλέτρης

Λίγες μόνο μέρες κράτησε το... “διαζύγιο” του Τσικλητήρα με το Νίκο Κακαλέτρη, καθώς ο 45χρονος τεχνικός βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Σουληναρίου και προπόνησε την ομάδα της Πύλου.

Ο Ν. Κακαλέτρης είχε παραιτηθεί την περασμένη Πέμπτη, αλλά ύστερα από πιέσεις της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου Τάσου Καραλή, επέστρεψε στον πάγκο.” Άρθηκαν κάποιες επιφυλάξεις που υπήρχαν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Πρυτανεύει το εμείς και όχι το εγώ. Ολοι απερίσπαστοι δουλεύουμε για το στόχο της παραμονής”, δήλωσε χθες στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Τσικλητήρα, ο οποίος είχε παραιτηθεί και πέρυσι, μένοντας όμως και τότε στον πάγκο της Μεσσηνιακής ομάδας!

Τέλος ο Οντσβόνγκ!

Η χθεσινή μέρα εκτός από την επιστροφή Κακαλέτρη είχε για τον Τσικλητήρα και την αποχώρηση του Οντσβόνγκ, ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και η διοίκηση αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας. Ενδεικτικό ότι πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 10 αγωνιστικές,με τον Παλληξουριακό (έκανε το 3-0 λίγο πριν το φινάλε). Ετσι οι ιθύνοντες κινούνται για τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης, ενώ θα γίνουν και άλλες 2-3 κινήσεις προκειμένου να μπορέσει η ομάδα της Πύλου να πετύχει την παραμονή στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Η Μεσσηνιακή ομάδα θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί (έξι αγωνιστικές) για να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.