Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 13:30

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετά το ματς με Λεωνίδιο ξεκαθαρίζει το διοικητικό τοπίο

Γράφτηκε από τον

Το 2018 βρίσκει την “Μαύρη Θύελλα” ουσιαστικά χωρίς διοίκηση μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Καλαμάτα και το ερώτημα όλων είναι ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση;

Η απάντηση θα δοθεί μετά το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το αδύναμο Λεωνίδιο, καθώς αναμένεται να οριστεί η γενική συνέλευση, μέσα από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση και θα λάβει τέλος η αβεβαιότητα.

Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι πιθανές λύσεις για τη “Μαύρη Θύελλα”. Η πρώτη να προκύψει ένα σχήμα με γκρουπ Μεσσήνιων επιχειρηματιών και παραγόντων και η δεύτερη μια διοίκηση που θα αποτελείται από πρόσωπα, τα οποία γνωρίζει μόνο ο Τάκης Βασιλόπουλος. Ο παράγοντας της Καλαμάτας έχει πει μάλιστα στα υπόλοιπα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαπιστώσει αν μπορεί να προχωρήσει η δική του πρόταση για διοίκηση. Ολο αυτό το διάστημα γίνονται διεργασίες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και η “Μαύρη Θύελλα” θα συνεχίσει την προσπάθεια για άνοδο στη Β’ εθνική, έχοντας και νέο προπονητή στον πάγκο. Διότι ο Νίκος Ζαλίκας αποτελεί ως γνωστόν παρελθόν και την ομάδα θα κοουτσάρει μεθαύριο ο Ελβιο Μάνα, ο οποίος ήταν στο τεχνικό τιμ. Η νέα διοίκηση θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για τον εκλεκτό στον πάγκο.

Αλλαγές στο ρόστερ

Η Καλαμάτα θα πορευτεί στο 2018 με νέα διοίκηση, προπονητή, αλλά και διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μιας και θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης έχει ζητήσει να φύγει και ήδη κάνει προπονήσεις με τον Απόλλωνα Πόντου. Πάντως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς με το Λεωνίδιο, όπως επίσης και ο Ορέστης Νικολόπουλος. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο Δημήτρης Τσατσόπουλος, ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες. Στον αντίποδα αναμένεται να γίνουν και μεταγραφές. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όμως μετά τη συγκρότηση νέας διοίκησης και σε αυτό το κλίμα είναι θετικό που η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει μεθαύριο τη πιο αδύναμη ομάδα του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και μάλιστα εντός έδρας. Το Λεωνίδιο δεν έχει ούτε βαθμό μετά από 10 αγωνιστικές και προσφέρεται ώστε η “Μαύρη Θύελλα” να πάρει μια νίκη ψυχολογίας και να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.