Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 11:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εκτός με Παναρκαδικό στο φινάλε του α’ γύρου

Γράφτηκε από τον

Ποδαρικό με το... δεξί θέλει να κάνει στο 2018 ο Τσικλητήρας Πύλου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ. τον Παναρκαδικό για την 11η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη με αρκετές απουσίες, αλλά και καλή ψυχολογία, καθώς αγνοεί την ήττα έξι αγωνιστικές και έχει ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Αμαλιάδας στις 22 Οκτωβρίου, μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τα δύο μάλιστα τρίποντα έχουν έρθει εκτός έδρας με Λεωνίδιο (2-0), Αχαϊκή (1-0), ενώ λίγο έλειψε να νικήσει και τον Πανηλειακό (1-1) στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή.

Εντός έδρας έχει νικήσει σε αυτό το διάστημα τον Παλληξουριακό (3-0) και έχει φέρει ισοπαλία με Καλαμάτα και Ζάκυνθο (0-0). Το ζητούμενο πλέον είναι να διευρύνει το αήττητο σερί κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, που φιγουράρει στην 5η θέση και προέρχεται επίσης από θετικά αποτελέσματα (2 σερί νίκες με Ζάκυνθο και Παλληξουριακό,ενώ έχει υποχρεώσει σε εντός έδρας ισοπαλία την Καλαμάτα).

Εκτός πλάνων για το αυριανό ματς με τον Παναρκαδικό έχουν τεθεί οι Μούσα, Ακασού και Μπροκάκης, που δύσκολα θα συνεχίσουν στην Πύλο, ενώ παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Οντσβόνγκ.