Σάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 15:30

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μόνο νίκη με το αδύναμο Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα έντονο 15ήμερο με την παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου και τις ζυμώσεις για την ανάδειξη νέας διοίκησης που ακόμη δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, η Καλαμάτα αύριο επιστρέφει στη δράση και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το πρώτο παιχνίδι του 2018 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 3 μ.μ. με την Καλαμάτα να υποδέχεται το Λεωνίδιο. Πρόκειται για το θεωρητικά πιο εύκολο ματς της σεζόν, μιας και η ομάδα της Αρκαδίας παρουσιάζεται αδύναμη μέχρι τώρα και είναι χαρακτηριστικό ότι είναι στην τελευταία θέση χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η νίκη λοιπόν είναι επιτακτική για την Καλαμάτα ώστε να πάριε τους τρεις βαθμούς, να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογική απώλεια των ομάδων της κορυφής.

Στον πάγκο της Καλαμάτας στο αυριανό ματς θα είναι ο Ελβιο Μάνα, καθώς ο Νίκος Ζαλίκας ως γνωστόν αποχώρησε από την ομάδα. Αγωνιστικά, ο Ορ. Νικολόπουλος είναι τιμωρημένος όπως και ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, ο οποίος πάντως έχει ζητήσει να φύγει όπως και ο Τσατσόπουλος.

Διοικητικά, οι εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Αναμένεται να οριστεί η γενική συνέλευση, μέσα από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση και θα λάβει τέλος η αβεβαιότητα. Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι πιθανές λύσεις για τη “Μαύρη Θύελλα”. Η πρώτη και πιο πιθανή είναι να προκύψει ένα σχήμα με γκρουπ Μεσσήνιων επιχειρηματιών και παραγόντων και η δεύτερη μια διοίκηση που θα αποτελείται από πρόσωπα, τα οποία γνωρίζει μόνο ο Τάκης Βασιλόπουλος. Ο παράγοντας της Καλαμάτας έχει πει μάλιστα στα υπόλοιπα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ότι τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσει αν μπορεί να προχωρήσει η δική του πρόταση για διοίκηση.