Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 18:19

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-0: Ενα 8λεπτο στο β’ ημίχρονο ήταν αρκετό

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-0: Ενα 8λεπτο στο β’ ημίχρονο ήταν αρκετό

Ενα πολύ καλό οκτάλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τον Α.Ο. Φαραί να επιβληθεί της Κυπαρισσίας με 2-0 και να σημειώσει τη δεύτερη σερί νίκη του.

Οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν έτσι κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στον αντίποδα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Τριφυλιακή ομάδα που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Στο 28’ μετά από πάσα του Τσιμόπουλου ο Κοσμάς άφησε την μπάλα να περάσει, με τον Μάρη να μπερδεύεται και την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά ο Θεοχαρόπουλος ολιγώρησε και χάθηκε σημαντική ευκαιρία.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή είχε μια καλή στιγμή επτά λεπτά αργότερα με σουτ του Σεριάτου.

Στο 68’ ο Κουρέας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έκοψε για τον Κωνσταντόπουλο που με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ (1-0).

Μετά από επτά λεπτά ο Σταματελόπουλος ελίχθηκε έξω από την περιοχή, πέρασε δύο αντιπάλους και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Αθανασόπουλο για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 89’ όταν ο κ. Μπλάνας έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κατσιμαγκλή ύστερα από σέντρα του Κοσμά... Ο Μιτρόφ όμως από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα άουτ και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας και βοηθοί οι Τσίρμπας και Ταβουλαρέας.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Στ. Μπούνας (21’ λ. τρ. Κουρέας), Πανταζής, Σαμιώτης (62’ Κωνσταντόπουλος), Σκιάς, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος

(88’ Η. Μπούνας), Παχής, Μανιατέας (70’ Σταματελόπουλος), Διαμαντής, Κατσιμαγκλής.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (85’ Ντέντα), Βατσής, Κοσμάς, Τσιμόπουλος, Θεοχαρόπουλος (53’ Χατζηαράπης).