Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 19:03

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 5-1: Εύκολο τρίποντο με ξέσπασμα στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

 

Με το... δεξί μπήκε στο 2018 ο Τέλλος Αγρας που νίκησε με το ευρύ 5-1 τον Μιλτιάδη στο γειτονικό ντέρμπι, σε αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων μπροστά σε 200 θεατές.

Ηταν μια από τις πιο μεγάλες σε έκταση νίκες που έχει πετύχει ο Αγρας επί του Μιλτιάδη, ο οποίος το πάλεψε μέχρι το 80’ (2-1 ήταν το σκορ σε εκείνο το λεπτό), όμως δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 21’ ο Μπαρσελό με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0, σκοράροντας κατά της πρώην ομάδας του.

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπαρσελό με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Μιλτιάδης μείωσε στο 40’ με αυτογκόλ του Γεωργιόπουλου μετά από ασυνεννοησία με τον Ντουγέρογλου. Στο β’ μέρος το ματς ήταν αμφίρροπο,

με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να το “καθαρίζει” στο τελευταίο 10λεπτο.

Στο 80’ λοιπόν ο Τζανετέας με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε για τρίτη φορά τον Δημητρακόπουλο.

Ο Μιλτιάδης είχε καταρρεύσει και στο 87’ ο Λ.Ν. Ανδρώνης έγραψε με κεφαλιά το 4-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το τελικό 5-1 σημείωσε ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος στο 91’ με κοντινό σουτ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επανεμφάνιση του επιθετικού Βαντίμ Κολεζνιτσένκο ύστερα από αρκετό καιρό, μιας και βρισκόταν στο εξωτερικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί οι Καυκάς και Τσοπανάκης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκι, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Λ.Χ. Ανδρώνης, Μπαρσελό (70’ Κολεζνιτσένκο), Γεωργιόπουλος (85’ Π. Αναστασόπουλος), Μπούμπα (70’ Αλεξανδρόπουλος).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυριλιώνης, Λακριντής, Κουτίβας, Κάππος (65’ Βάγγαλης), Γαλάνης, Καραμπότσος, Παυλόγιαννης, Ταγκαλάκης (80’ Κανελλόπουλος), Διαμαντόπουλος.

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr