Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 19:23

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2: Σημαντικό τρίποντο με Κωστόπουλο, Τζίφα

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στο νέο έτος, καθώς χθες το απόγευμα επικράτησε στο “Γ. Λουκαρέας” του γηπεδούχου Ολυμπιακού Καλαμάτας με 2-0.

Μια νίκη που την βοήθησε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ήταν σημαντική και από πλευράς ψυχολογίας ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 62’ ο Κωστόπουλος με σουτ από πλάγια θέση και με τον ίδιο τρόπο στο 80’ ο Τζίφας διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Ολυμπιακός σε μία από τις πιο αξιόλογες φάσεις που έκανε, θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να έχει άλλη εξέλιξη το ματς, όταν στο 40’ ο Τσεκάνι έχασε σπουδαία ευκαιρία για να βάλει γκολ, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσαρέα, όμως με πλασέ από τη μικρή περιοχή σχεδόν, έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και όπως αποδείχθηκε νικήτρια θα αναδεικνυόταν η ομάδα που θα έβαζε γκολ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευστόχησαν δύο φορές και πήραν το πολύτιμο τρίποντο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” με αυτή την ήττα παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε έστω και ως αλλαγή, για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν ο Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη και Βρυώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργουλάκος Τσαναλίας, Γαβράς, Κολιός (86’ λ.τρ. Μουχαρέμι), Χρονόπουλος, Μαλαπάνης (72’ Ανδρεάκος), Μιχαλέας (50’ Μάλαμας), Μπαζάνης, Αναγνωστόπουλος, Μπέρμπερι, Τσεκάνι (79’ Αλεξανδρόπουλος).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Πάλιας, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Φέστας, Κωστόπουλος (91’ Ν.Π. Σπυρόπουλος), Τζίφας (88’ Στυλιανόπουλος), Καρύδης, Ν. Σπυρόπουλος (79’ Κάιας), Τάφα (57’ Δημόπουλος).