Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Στο τέλος θα χαμογελάσουμε”, πιστεύει ο Π. Γιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η πορεία... πρωταθλητισμού του Τσικλητήρα στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής συνεχίζεται και το 2018.

Η ομάδα της Πύλου μετά το Λεωνίδιο και την Κάτω Αχαγιά “άλωσε” προχθές και την Τρίπολη και με τη νίκη με 1-0 επί του Παναρκαδικού ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ παράλληλα διεύρυνε στις 7 αγωνιστικές το αήττητο σερί. Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Τσικλητήρα, όπως είχε κάνει και στις 3 Δεκεμβρίου (1-0 την Αχαϊκή). Αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα στο 26’ κάνοντας κίνηση στον χώρο (τον βρήκε με κάθετη πάσα ο Γεωργιάδης) και εξαιρετικό τελείωμα με πλασέ.

“Είχαμε το ίδιο πλάνο όπως με την Αχαϊκή. Ευτυχήσαμε να βγάλουμε γκολ στο πρώτο μισάωρο και όταν σκοράρουμε πρώτοι εκτός έδρας, είναι πιο εύκολα να πάρουμε στη συνέχεια αποτέλεσμα. Δουλεύουμε πολύ στην αμυντική τακτική και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”, λέει στην “Ελευθερία” ο σκόρερ του προχθεσινού αγώνα.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος τονίζει ακόμα ότι η ομάδα του δεν επηρεάστηκε από τα όσα συνέβησαν στο διάστημα της διακοπής (παραίτηση Κακαλέτρη, που τελικά επέστρεψε) και μπήκε συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Οσο για το αν περίμενε την αήττητη πορεία μετά την Αμαλιάδα είπε: “Προσωπικά το περίμενα γιατί δουλεύουμε σωστά. Στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν άδικα, όπως με τη Ζάκυνθο που μείναμε με 10 παίκτες ή με το Βλαχιώτη που δεχτήκαμε 2 γκολ στα τελευταία λεπτά. Ακόμα και στην Αμαλιάδα μπορούσαμε να πάρουμε θετικά αποτέλεσμα και περίμενα ότι θα ανακάμψουμε”.

Με την τρίτη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη και τέταρτη συνολικά ο Τσικλητήρας έφθασε τους 16 βαθμούς και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στη Γ’ εθνική.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είναι βέβαιος ότι οι Πυλιώτες θα πετύχουν το στόχο της παραμονής.

“Η νίκη με τον Παναρκαδικό μας δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και θα μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια. Ηδη αυξήσαμε 4 βαθμούς τη διαφορά από την Αχαϊκή και Ζάκυνθο, που είναι ομάδες που θα παλέψουν με εμάς για την παραμονή. Πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Εχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, δουλεύουμε καλά και θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Εμεινε χωρίς γκολκίπερ!

Ο Τσικλητήρας πήρε στην Τρίπολη μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά έχασε το Νίκο Κόκκαλη ενόψει της αναμέτρησης με τη Βάρδα, καθώς ο υψηλόσωμος πορτιέρο είδε κίτρινη κάρτα που ήταν η 4η και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Ως εκ τούτου οι Πυλιώτες έμειναν χωρίς γκολκίπερ, με δεδομένο ότι ο Μπροκάκης έφυγε και έτσι η διοίκηση κινείται για να αποκτήσει τερματοφύλακα, ο οποίος θα υπερασπιστεί την Κυριακή τα γκολκπόστ! Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν 2-3 ακόμα προσθήκες, μιας και εκτός από τον Μπροκάκη παρελθόν αποτελεί και ο επιθετικός Οντσβόνγκ, ενώ δύσκολα θα συνεχίσουν οι Μούσα και Ακασού.