Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:00

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα... πόδια του το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα... πόδια του το πρωτάθλημα

Ιδανικά ξεκίνησε το 2018 για τον Πάμισο, καθώς νίκησε άνετα την Κυριακή τον Εθνικό Μελιγαλά (2-0) και την ίδια ώρα ο Πανθουριακός έφερνε την πρώτη ισοπαλία (2-2) στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος είχε κόψει βαθμούς (1-1) και από τους Νησιώτες.

Οι πρωτοπόροι είναι λοιπόν ξανά στο +4 από την ομάδα της Θουρίας και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, με δεδομένο ότι θα παίξουν εντός το δεύτερο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ έχουν κερδίσει στην Καλαμάτα.

Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουν το 2 στα 2 στα ματς που απομένουν για το φινάλε του πρώτου γύρου, με Μιλτιάδη και Τέλλο Αγρα και να πάνε με προβάδισμα, τουλάχιστον, 4 βαθμών στη μονομαχία με τον Πανθουριακό, που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Αν ο Πάμισος νικήσει το Σάββατο τον ουραγό Μιλτιάδη, θα είναι πρωταθλητής χειμώνα ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στους Γαργαλιάνους.

Οσον αφορά το πρώτο ματς του νέου έτους, οι Νησιώτες μπήκαν σοβαρά από το ξεκίνημα και το καθάρισαν ουσιαστικά από το 17’, μιας και ο Εθνικός δεν μπορούσε να απειλήσει, με τους “πράσινους” να έχουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Αυτή ήταν η 11η νίκη σε 13 αγωνιστικές για τον Πάμισο, που είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που συνεχίζει χωρίς ήττα, ενώ είναι αήττητος και στο κύπελλο Μεσσηνίας (θα διεκδικήσει το τρόπαιο με την “Μαύρη Θύελλα”).

Ενδιαφέρον για Καρατζούλια

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Πάμισος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου του Εθνικού Τάκη Καρατζούλια, τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης, μιας και τον είχε παίκτη στην Κυπαρισσία.

Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

 

 Αγωνιστικά, ο Κάνιστρας έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο (από το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμάτας), ενώ κόντρα στο Μιλτιάδη δεν θα αγωνιστούν και οι Μπερερής, Φιλόπουλος, Πανταζόπουλος που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.