Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:09

"Φευγάτος" ο Τσουκαλάς απ' τον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
"Φευγάτος" ο Τσουκαλάς απ' τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απ' τον Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από δική του απαίτηση, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος απ' το χρόνο συμμετοχής του.

Παρελθόν απ' το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο Έλληνας μέσος ζήτησε απ' τους Αρκάδες να μείνει ελεύθερος, παρά το γεγονός πως έχει ένα καλό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, λόγω του χρόνου συμμετοχής του.

Ο 29χρονος χαφ έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τις περισσότερες φορές ως αλλαγή, αφού για τη μεσαία γραμμή ο Σάββας Παντελίδης προτιμά τους Χουάν Μουνάφο και Ματίας Ιγκλέσιας.

Οι διοικούντες τον Αστέρα προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αφού τον θεωρούν σημαντικό μέλος της ομάδας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο Τσουκαλάς τους διεμήνυσε πως θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνολικά, με τη φανέλα των Αρκάδων, ο Έλληνας μέσος πραγματοποίησε 45 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Πηγή: sport24.gr