Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 19:08

Αλλαγή σελίδας στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Αλλαγή σελίδας στη “Μαύρη Θύελλα”

Προχωρούν οι διαδικασίες για την αλλαγή διοίκησης στην “Μαύρη Θύελλα” με το νέο σχήμα να είναι έτοιμο να αναλάβει και τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την Δευτέρα το βράδυ η απερχόμενη διοίκηση της Καλαμάτας υπέβαλλε και επίσημα την παραίτηση της, σε συνάντηση που έγινε με εκπροσώπους της ομάδας των ανθρώπων που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους την “Μαύρη Θύελλα”. Παρών ήταν ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, που δεν φιλοδοξεί να έχει θέση στο νέο δ.σ. αλλά θα είναι αυτός που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και σημαντικό μέρος της χρηματοδότησης της ομάδας. Στην συνάντηση βρέθηκε ακόμη ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, τον οποίο δήλωσε πως θα προτείνει για πρόεδρο ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, αλλά και ο Αποστόλης Κουκούτσης που θα είναι στο νέο σχήμα. Τα υπόλοιπα μέλη που θα στηρίξουν τη νέα κίνηση θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες.

Στις 20 Ιανουαρίου η συνέλευση

Υπήρξε συζήτηση με τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, τους Δάλλα, Κορομηλά, Δ. Ηλιόπουλο και Βασιλόπουλο και αποφασίστηκε να διεξαχθεί γενική συνέλευση το Σάββατο 20 Ιανουαρίου. Εκεί οι άνθρωποι που φιλοδοξούν να αναλάβουν την διοίκηση θα ζητήσουν την ψήφο της γενικής συνέλευσης ώστε να συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην χθεσινιβραδινή συνάντηση, η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό στόχο που έχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να θέσει ένα τριετές πλάνο με στόχο να ανέβει οργανωτικά και αγωνιστικά η ομάδα. Τονίστηκε επίσης ότι θα χρειαστεί η στήριξη του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Μένει και στον Πανθουριακό

Πρέπει να σημειωθεί εδώ πως η εμπλοκή του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στην Καλαμάτα δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τον Πανθουριακό. Σύμφωνα με τα τον πρόεδρο της ομάδας της Θουρίας, θα μείνει στον Πανθουριακό με στόχο μάλιστα τον τίτλο στην Α’ τοπική.

Μάνα και Δρούγας στον πάγκο

Σύμφωνα με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο Ελβιο Μάνα παραμένει στην τεχνική ηγεσία και θα έχει μαζί του τον Παναγιώτη Δρούγα, ο οποίος ουσιαστικά... αναβαθμίζεται από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Δεν πρόκειται μάλιστα για προσωρινή λύση καθώς πρόθεση είναι το δίδυμο αυτό να μείνει στον πάγκο για όλη τη σεζόν.

Ελλειψη παικτών η Καλαμάτα, συσπείρωση στην Αχαϊκή

Πέρα από τις διοικητικές εξελίξεις, την Κυριακή η Καλαμάτα έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αχαϊκή, στο οποίο είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, αν θέλει να διατηρήσεις όποιες ελπίδες έχει για να πιάσει την κορυφή, στόχο για τον οποίο μίλησαν προχθές οι άνθρωποι που θα είναι στη νέα διοίκηση. Η Καλαμάτα πάντως έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μιας και υπάρχουν πολλοί παίκτες που αποχώρησαν ή πρόκειται να αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται πλέον βασικοί παίκτες όπως οι Ορ, Νικολόπουλος και Τσεμπερίδης, παίκτες που είχαν συμμετοχές όπως οι Κουρέλας και Τσατσόπουλος και φυσικά υπάρχει και η πρόθεση του Γουερέ να αποχωρήσει καθώς έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Η ανάγκη για άμεση προσθήκη παικτών είναι μεγάλη λοιπόν στην Καλαμάτα που, θυμίζουμε ότι είναι στο -6 από την κορυφή, ενώ έχει μπροστά της το ματς της Κυριακής με την Αχαϊκή εκτός και ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Πανηλειακό... Την ίδια ώρα, στην προσεχή αντίπαλο της Καλαμάτας, την Αχαϊκή υπάρχει συσπείρωση μιας και την Δευτέρα έγινε έκτακτο συμβούλιο με την παρουσία παλιών και νέων παραγόντων και αποφασίστηκε να γίνει μια συνολική προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα...