Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 12:00

ΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Πέμπτη ισοπαλία σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια...

Γράφτηκε από τον

Τη... συνηθισμένη πλέον εκτός έδρας ισοπαλία έφερε χθες στην Κάτω Αχαγιά η Καλαμάτα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική Αχαϊκή.

Ηταν η πέμπτη ισοπαλία σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις (έχει και μια νίκη με Βραχνέικα) για την Καλαμάτα που παραμένει μεν αήττητη στο πρωτάθλημα αλλά οι πολλές ισοπαλίες την έχουν φέρει μακρυά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, η Μεσσηνιακή ομάδα παρέμεινε στο -6 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη που έφερε 1-1 με τον Πανηλειακό στον Πύργο, αλλά πλέον είναι και στο -4 από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Παλληξουριακό εκτός έδρας με 4-0.

Επαιζε με παίκτη παραπάνω από το 55' 

Στο χθεσινό ματς η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να κερδίσει παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερος μέρος του β’ ημιχρόνου μιας και στο 55’ αποβλήθηκε ο Κοκκίνης για μαρκάρισμα στον Σαραντόπουλο, την ώρα που ο μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας ετοιμαζόταν να μπει στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Η Καλαμάτα είχε μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της διάρκειας του αγώνα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που κατέβηκε με 15 παίκτες στην αποστολή και πρόσεξε κυρίως την άμυνα του. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σε σουτ του Καμινιώτη στο 30’ στην καλύτερη στιγμή της Μεσσηνιακής ομάδας που στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιξε με παίκτη παραπάνω, προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, είχε κάποια σουτ, χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες φάσεις. Μοιραία λοιπόν έμεινε στο 0-0 δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς σημαντικές επιθετικές αδυναμίες.

Θυμίζουμε βέβαια ότι η Καλαμάτα πλέον είναι αρκετά αποδυναμωμένη καθώς για έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες (Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Γουερέ, Τσατσόπουλος, Κουρέλας ενώ δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια ο Τσουλάκος) για αυτό και τις επόμενες κιόλας μέρες αναμένεται να γίνουν προσθήκες στο ρόστερ. Παράλληλα, το προσεχές Σάββατο έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ομάδας από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση.

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος (91' Ντάζος), Στεφανόπουλος, Ρίλντι (λ.τ. 33' Χαρικιόπουλος), Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος (93' ΜπΊτρας), Αποστολόπουλος, Πατάπης, Σαμπανέι, Σταυρόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Ν. Νικολόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος (81' Μερκούρης), Ρονκάτο.