Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 19:57

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Δίκαιη ισοπαλία, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα...

Γράφτηκε από τον

Ενα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Α’ τοπικής παρακολούθησαν οι 50 περίπου θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο Ασπροχώματος...

Ασπρόχωμα και Α.Ο. Φαραί αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ (0-0), σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές που κυριάρχησε η σκοπιμότητα και από τις δύο ομάδες.

Εν τέλει η “λευκή” ισοπαλία αφήνει αμφότερους ικανοποιημένους, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι για τρίτο σερί ματς και την ομάδα του κ. Λούτα να αυξάνει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την 14η θέση που ενδεχομένως να οδηγεί στην Α1 τοπική.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα σημειώθηκε στο 75’ με τον Παχή να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το σημαιάκι του βοηθού Σταυρόπουλου είχε σηκωθεί έγκαιρα, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον μέσο του Φαραί και το γκολ ακυρώθηκε.

Ηταν μία δύσκολη φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Οσον αφορά το πρώτο μέρος σημειώθηκαν όλες κι όλες δύο φάσεις, μια για κάθε ομάδα. Στο 21’ από λάθος γύρισμα του Παπανικολόπουλου, ο Σεριάτος πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή (υπό την πίεση του Λούτα) και έκανε το σουτ που ήταν αδύναμο και ο Σακκάς μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαφειρόπουλος επιχείρησε συρτή σέντρα από αριστερά, με τον Μπεκιάρη να σουτάρει και τον Μάρη να διώχνει δύσκολα με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με κάθε ομάδα να έχει κατά διαστήματα την υπεροχή και το θέαμα να απουσιάζει, όπως φυσικά και ο φάσεις.

Στο 50’ ο Λούτα εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μάρης δεν κατάφερε να μπλοκάρει (λόγω και του γλιστερού τέρεν) με τον Παπανικολόπουλο να μην μπορεί να κερδίσει από κοντά τον έμπειρο γκολκίπερ.

Ακυρώθηκε γκολ του Παχή στο 75’

Τα λεπτά περνούσαν με το Ασπρόχωμα και το Φαραί να δείχνουν πως συμβιβάζονται με τη ισοπαλία.

Στο 75’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιμαγκλή ο Παχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από έγκαιρη υπόδειξη οφσάιντ του β’ βοηθού Σταυρόπουλου.

Η τελευταία καλή στιγμή χάθηκε στο 90’ με τον Κωνσταντόπουλο να δίνει στον Μανιατέα που πλάσαρε αδύναμα και ο Σακκάς μπλόκαρε. Ετσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάσει τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων στο 90λεπτο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μπλάνα και της α’ βοηθού Αθανασοπούλου. Ο β’ βοηθός ελέγχεται για την δύσκολη φάση του 75’.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Στ. Χρονόπουλος, Κουκούτσης, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ανδ. Χρονόπουλος, Μπεκιάρης (76’ Καρούμπας), Μπούρδος, Μουράτη (59’ Χριστόπουλος), Ι. Σακκάς (51’ Γυφτέας).

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Διαμαντής (86’ Σαμιώτης), Κωνσταντακόπουλος, Δουρούμης, Κατσιμαγκλής, Σκιάς, Σεριάτος (27’ λ. τρ. Κωνσταντόπουλος), Παχής, Μανιατέας (91’ Πολίτης), Σταματελόπουλος (59’ Μπούνας), Πανταζής.