Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 11:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εβδομάδα συνέλευσης και... ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε στο 0-0 την Κυριακή με την Αχαϊκή και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά των 6 βαθμών από την κορυφή, καθώς ο πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανηλειακό. Επιπλέον, η Καλαμάτα είδε την διαφορά της με τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς, την ώρα που η Μεσσηνιακή ομάδα παρέμεινε στην τρίτη θέση μαζί με τον Πανηλειακό.

Χωρίς Καμινιώτη με Πανηλειακό

Την Κυριακή, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έπαιξε αμυντικά με πρωταρχικό στόχο την ισοπαλία, η Καλαμάτα δεν είχε τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν για να φτάσει στη νίκη. Ηταν μάλιστα η πέμπτη εκτός έδρας ισοπαλία και η τέταρτη λευκή σε έξι εκτός έδρας αγώνες. Παρέμεινε μεν αήττητη αλλά οι πολλές ισοπαλίες την κρατούν πολύ μακρυά από την κορυφή.

Παράλληλα, η Καλαμάτα χάνει και τον Πέτρο Καμινιώτη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανηλειακό (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού). Ο έμπειρος μέσος, κορυφαίος παίκτης της ομάδας φέτος, συμπλήρωσε 4 κίτρινες και έτσι θα λείψει από το ματς της Κυριακής.

Η απουσία του στο ματς με τον Πανηλειακό έρχεται να προστεθεί στο ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ, καθώς έχουν αποχωρήσει οι Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμππερίδης, Τσατσόπουλος, Κουρέλας, Γουερέ και δεν υπολογίζεται ούτε ο Σταύρος Τσουλάκος.

Πριν το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό θα προηγηθεί η γενική συνέλευση του Σαββάτου όπου η Καλαμάτα αναμένεται να βγάλει νέα διοίκηση.

Το νέο σχήμα, με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο και τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο να προορίζεται για πρόεδρος, αναμένεται να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση της ομάδας στην γενική συνέλευση και τις εκλογές που θα γίνουν 6-9 μ.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.