Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 12:47

Κάλεσμα Βασιλειάδη σε Big-4, Πανιώνιο και Ατρόμητο για τις μετακινήσεις οπαδών

Γράφτηκε από τον
Κάλεσμα Βασιλειάδη σε Big-4, Πανιώνιο και Ατρόμητο για τις μετακινήσεις οπαδών

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάνει κάλεσμα στους τέσσερις "μεγάλους", στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο για να συζητηθεί το πλαίσιο για τις μετακινήσεις οπαδών ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό φακέλου που ζήτησε για την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι υπήρξε παραβίαση υπουργικής απόφασης για μετακίνηση φιλάθλων της Ένωσης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, κάνει κάλεσμα στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και στους Πανιώνιο και Ατρόμητο, ώστε να συζητήσουν το πλαίσιο για μεμονωμένες μετακινήσεις ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρόσκληση αφορά στους προέδρους και στους διευθύνοντες συμβούλους των έξι ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Στην κουβέντα που θέλει να κάνει μαζί τους ο υφυπουργός, θα συζητηθεί η πολιτική που θα ακολουθηθεί στην συνέχεια, εξαιρουμένων των ντέρμπι, όπου δεν πρόκειται να υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στόχος είναι να υπάρξει δέσμευση από τις ΠΑΕ για τον κόσμο τους, εφόσον επιτραπεί να μετακινηθούν στα γήπεδα που θα αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League, Βαγγέλης Γραμμένος και Γιώργος Στράτος.

Με το πρωτάθλημα να είναι στην κόψη του ξυραφιού και σε μια περίοδο που υπάρχουν αρκετές εμπρηστικές δηλώσεις αξιωματούχων που μπορούν να κάνουν χειρότερη την κατάσταση, θα γίνει μια κουβέντα, ώστε να πάμε σε καθεστώς ομαλότητας μέχρι το τέλος και να μην υπάρξουν άσχημες εικόνες στα γήπεδα. Το αν θα συζητηθούν και άλλα θέματα, θα φανεί στην πράξη.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League".

Πηγή: sport24.gr