Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 15:41

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δεν κέρδισε... δικό της ματς στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δεν κέρδισε... δικό της ματς στη Σπερχογεία

 

Γεύση ήττας έχει για την Κυπαρισσία το εκτός έδρας 3-3 με τη Σπερχογεία, καθώς ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 38’ με 0-3(!) και δέχτηκε την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η τριφυλιακή ομάδα επαναπαύτηκε στο μεγάλο προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου και το πλήρωσε στο φινάλε.

“Είναι μεγάλο μάθημα για τη συνέχεια αυτό που έγινε και μας κάνει πιο σοφούς. Υπήρχε μια γενικότερη χαλάρωση στο ημίχρονο ότι δεν γυρίζει το παιχνίδι, αλλά κάναμε και εμείς τα πάντα για να γυρίσει. Δεν θα σταθώ στα ατομικά λάθη, καθώς είχαμε ευκαιρίες στο 2-3 για να καθαρίσουμε το ματς. Πήραμε το μάθημα ότι ένα ματς δεν τελειώνει ποτέ αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος για το ματς με τους “ταύρους”.

Φεύγει ο Χατζηαράπης

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τονίζει ακόμα η ομάδα του επηρεάστηκε και από τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, που θέλει ορισμένους παίκτες του ΑΟΚ να αποχωρούν για άλλες ομάδες. Ηδη ο Χατζηαράπης έχει ζητήσει να φύγει και δεν αγωνίστηκε την Κυριακή, ενώ ο Τσιμόπουλος βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Καλαμάτας, όπως και ο Κωνσταντόπουλος. Στον αντίποδα η Κυπαρισσία απέκτησε όπως έχουμε γράψει τον Ανδρέα Χρονόπουλο.