Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 14:44

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να πιάσει... 13αρι στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

 

Ο Τέλλος Αγρας είναι το τελευταίο εμπόδιο που απέμεινε στον Πάμισο ώστε να ολοκληρώσει αήττητος τον πρώτο γύρο στην Α’ τοπική.

Οι πρωτοπόροι μετρούν 12 νίκες σε 14 αγωνιστικές και θέλουν να πιάσουν το... 13άρι στους Γαργαλιάνους. Με νίκη οι Νησιώτες θα υποδεχτούν με αέρα 4 βαθμών την επόμενη αγωνιστική τον 2ο Πανθουριακό σ’ ένα ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το μεθαυριανό παιχνίδι στους Γαργαλιάνους, που είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας, μετά το άνετο 5-0 επί του ουραγού Μιλτιάδη. Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος έχει επισκεφθεί τους Γαργαλιάνους και για το κύπελλο Μεσσηνίας, όπου νίκησε με ανατροπή 1-2, ενώ πέρυσι είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ για το πρωτάθλημα. Ο Αλέξης Μαντζούνης θα μιλήσει στους παίκτες του για τα προτερήματα και τις αδυναμίες του Τέλλου Αγρα προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Οι “πράσινοι” είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αήττητοι και με τη ψυχολογία στα ύψη θα επιδιώξουν να κλείσουν ιδανικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κάνιστρας έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμος την Κυριακή, ενώ θα απουσιάσει για ένα ακόμα ματς ο Πανταζόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.