Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 15:20

Πρώτη φορά πλήρης στη σεζόν ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

 

Χρειάστηκε να φθάσουμε στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α’ τοπικής για να δει ο Γιώργος Αργυρόπουλος λευκό το απουσιολόγιο.

Για πρώτη φορά ο προπονητής του Πανθουριακού υπολογίζει όλους τους παίκτες, μιας και αποθεραπεύτηκαν και οι Δημητρακόπουλος, Μπιτσάνης και Χρ. Τρίψας. Ετσι η ομάδα της Θουρίας θα αγωνιστεί αύριο με ιδανική 11άδα απέναντι στο Μιλτιάδη, στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς της σεζόν, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί και χωρίς νίκη μετά από 14 αγωνιστικές. Ο Γ. Αργυρόπουλος ζητά πάντως από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να μπουν από το ξεκίνημα με σοβαρότητα, ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Με νίκη ο Πανθουριακός θα μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο και θα περιμένει την Κυριακή το αποτέλεσμα του αγώνα των “πρασίνων” με τον Τέλλο Αγρα. Οπως και να ‘χει, η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να πάει τουλάχιστον στο -4 στο ντέρμπι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.

Μεταγραφικά, ο Πανθουριακός ενισχύθηκε με τον γκολκίπερ Γιώργο Κυριακόπουλο και τον μεσοαμυντικό Μούσα Γκάις, ενώ στον αντίποδα αποχώρησε ο τερματοφύλακας Καλλιντέρης.