Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 15:49

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: “Βγάλαμε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία”, λέει ο Γ. Καλόμαλος για το 3-3 με ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

“Βγάλαμε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι πιστεύαμε στην ανατροπή και γυρίσαμε ένα ματς που φαινόταν χαμένο απέναντι σε μια καλή ομάδα”...

Με αυτά τα λόγια εξήγησε στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Σπερχογείας Γιώργος Καλόμαλος την μερική ανατροπή στο κυριακάτικο ματς με την Κυπαρισσία, όπου οι “ταύροι” βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 στο 38’, αλλά πήραν στο 94’ το βαθμό.

Η Σπερχογεία παρουσιάστηκε διπρόσωπη, μιας και ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε 3 γκολ σε διάστημα 20 λεπτών και εξαιρετική στο δεύτερο, όπου σκόραρε τρεις φορές και είχε και άλλες ευκαιρίες.

Για την κακή εικόνα στο πρώτο 45λεπτο, ο προπονητής των “ταύρων” είπε: “Παρουσιαστήκαμε πολύ χαλαροί. Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη και είχαμε λάθος μεταβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι οδηγίες ήταν να εφαρμόσουμε το πλάνο που έχουμε δουλέψει και να βγάλουμε όπως είπα πάθος”. Η συνέχεια για τη Σπερχογεία περιλαμβάνει νέο εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά με το Ασπρόχωμα και ο Γ. Καλόμαλος προσμένει οι παίκτες του να μπουν συγκεντρωμένοι. “Εχπυμε ένα πολύ σημαντικό ματς στην έδρα μας. Κάθε παιχνίδι πρέπει να μας γίνεται μάθημα γιατί είμαστε μια ομάδα με μικρούς σε ηλικία παίκτες. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι”.

Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Κορομηλάς, Παπανικολόπουλος, που δεν έπαιξαν ούτε με την Κυπαρισσία.