Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 16:24

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-0: Με άνετη νίκη πλησίασε την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-0: Με άνετη νίκη πλησίασε την κορυφή

 

Εύκολο έργο είχε ο δεύτερος της βαθμολογίας της Α’ τοπικής Πανθουριακός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον ουραγό Μιλτιάδη, τον οποίο κέρδισε με το επιβλητικό 6-0 προχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ετσι εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παμίσου στους Γαργαλιάνους και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο ομάδα της Μεσσήνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι κορυφής Πάμισος – Πανθουριακός!

Με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, αλλά και πολλές φάσεις για να σημειώσει και άλλα τέρματα ο Πανθουριακός έδειξε καλή εικόνα και έτοιμος για το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο Πάμισο. Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος έδωσε και χρόνο συμμετοχής και στους Χρήστο Τρίψα, που σκόραρε και Σωτήρη Δημητρακόπουλο, οι οποίοι προέρχονται από μεγάλη απουσία και έδειξαν σε καλή κατάσταση και μπορεί να τους υπολογίζει για το ντέρμπι στη Μεσσήνη. Επίσης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (στο 2ο), ο νεαρός τερματοφύλακας Ηλίας Φαββατάς. Εχει άλλη μια συμμετοχή, πάλι 45 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα Κοπανακίου.

Ο Μιλτιάδης έκανε φιλότιμη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν αδύνατο να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων και μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα.

Τα γκολ

Στο 20' από σέντρα του Τριανταφυλλάκη ο Χελάς με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 30' διαγώνια μπροστινή μπαλιά του Μπιτσάνη για τον Μουλιάτο αυτός μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 41' ο Μουστάκας σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα "έσκασε" μπροστά από τον Θ. Δημητρακόπουλο και κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του για να γίνει έτσι το 3-0. Στο 60' πάσα του Μουστάκα στον Πανταζή, αυτός με φαλτσαριστό σουτ, σχεδόν από το ημικύκλιο της περιοχής την έστειλε στο δεξιό "Γ" της εστίας του Θ. Δημητρακόπουλου και "έγραψε" το 4-0. Στο 68' ο Κουρούπης με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5-0. Στο 79' ο Πανταζής έκανε τη σέντρα χαμηλά στην περιοχή εκεί που κινήθηκε ο Χρ. Τρίψας ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κουρούπης (5' συρτό σουτ, 55' σουτ), Χελάς (16' κεφαλιά, 32' καρφωτή κεφαλιά), Παυλόγιαννης (22' σουτ), Πανταζής (35' απευθείας κόρνερ, 74’ σουτ), Μουλιάτος (37' σέντρα-σουτ, 52' κοντινό σουτ) και Μπιτσάνης (48' σουτ).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (46’ Ηλ. Φαββατάς), Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης (65’ Χρ. Τρίψας), Σεφεράσι (46’ Παντσιώτης), Μουστάκας, Κουρούπης, Αργυρόπουλος, Μπιτσάνης (69’ Σ. Δημητρακόπουλος), Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Θ. Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ταχίρι, Αυρηλιώνης, Λακριντής, Τσέρτος, Βάγγαλης (69’ Φωτόπουλος), Καραμπότσος (75’ Κανελλόπουλος), Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος, Κάππος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ