Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 18:50

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Επέστρεψε στις νίκες

Μετά από δύο αγωνιστικής ο Εθνικός Μελιγαλά επέστρεψε στις νίκες καθώς το Σάββατο νίκησε 1-0 την Αναγέννηση στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά της για παραμονή.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 66' όταν μετά από γύρισμα του Χότζα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κουτίβα που άθελά του την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Ο Εθνικός είχε και δύο δοκάρια με τον Κανελλόπουλο στο 80' και τον Μουρούσια στο 88' σε ένα συνολικά μέτριο ματς όπου οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ.

Η Αναγέννηση φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα στο Χαρίτο στο 20΄με τον προπονητή τους Σπύρο Τσίκινη να αποβάλλεται μάλιστα στη φάση αυτή για έντονη διαμαρτυρία.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Σταυρόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Ξυδέας (53′ Δούβας), Κουτίβας, Πετράκος, Χαρίτος (70' Κουραμπάς), Σώκαλης, Χ. Κοντοθανάσης, Νικολακόπουλος (60′ Μπουζαλάς), Β. Κοντοθανάσης, Σκαφιδάς, Μάλαμας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Σαραντόπουλος, Μακρής, Π. Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος (90' Ρουμελιώτης), Χότζα, Καρατζούλιας, Λάγιος, Κ. Κανελλόπουλος (85' Σεμούρι), Θανόπουλος, Γκιόζι (46′ Μουρούσιας).