Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 18:12

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Πήρε το βαθμό στο 91’ με Κουντάνη

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Ηλία Κουντάνη στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας Καλαμάτας απέφυγε την ήττα στην Κυπαρισσία από τον ΑΟΚ μένοντας στο 1-1.

Ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Βατσή, όμως για δεύτερο συνεχόμενο ματς (μετά από αυτό στη Σπερχογεία) δέχθηκε γκολ στο φινάλε και έχασε από τα χέρια του μια σημαντική νίκη.

Στο 10’ μετά από κόρνερ του Ζαφείρη ο Μιτρόφ πήρε την κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 21’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Θεοχαρόπουλο και λίγο αργότερα με τον Κωνσταντόπουλο.

 Ο Βατσής το 1-0 στο 31’

Το σκορ άνοιξε στο 31’ με τον Χρονόπουλο να εκτελεί ένα φάουλ, τον Μιτρόφ να παίρνει την κεφαλιά και τον Βατσή με σουτ να γράφει το 1-0.

Ο Απόλλωνας ανέβηκε μετά το γκολ και είχε σουτ με τον Μανωλόπουλο στο 35’ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 42’ και πάλι ο Μανωλόπουλος στάθηκε άτυχος, μιας και το φάουλ από πλάγια θέση που εκτέλεσε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου πίεσε για την ισοφάριση, με τον ΑΟΚ να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 57’ ο Τσουλάκος έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή την κεφαλιά του Μιτρόφ.

Ο Απόλλωνας απείλησε στο 70’ με τον Αλεξόπουλο να επιχειρεί ατομική ενέργεια, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Η πίεση της καλαματιανής ομάδας απέδωσε καρπούς στο 91’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή, ο Βατσής έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή, όμως ο Κουντάνης με σουτ από κοντά έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρέκκα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Αριδάς (87’ Δημητρακάκης), Χρονόπουλος, Βατσής, Θεοχαρόπουλος (78’ λ. τρ. Ντέντα).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Τσουλάκος, Παπαδέας, Περιβολάρης, Λαγωνικάκος, Κουντάνης, Μανωλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πανταζής, Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια.