Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 17:51

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Επιασε τριάδα με γκολ του Τσώνη από τα... αποδυτήρια

Γράφτηκε από τον

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο η Ανδρούσα που επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας του Διαβολιτσίου και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Το χθεσινό ντέρμπι κρίθηκε με ένα γκολ από τα... αποδυτήρια του Αλέξανδρου Τσώνη, για την Ανδρούσα που ήταν καλά διαβασμένη και υποχρέωσε τον ΑΟΔ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Αυτό ήταν το πέμπτο διπλό στον πρώτο γύρο για τη ομάδα του Νίκου Γεωργακλή που εντυπωσιάζει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Μόλις στο 2’ ο Τσώνης με δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1, πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ.

Ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν γρήγορος και η μια φάση διαδεχόταν την άλλη.

Στο 15’ ο Α. Καλογερόπουλος αστόχησε στο τετ α τετ, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό σουτ με τον Ηλιόπουλο στο 32’ που δεν βρήκε στόχο.

Τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Ζάκκα στο 40’.

Στο 42’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Ανδρούσας Νίκος Γεωργακλής γιατί μπήκε μέσα στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση του διαιτητή.

Αποβλήθηκε στο 65’ ο Κρεμύδας

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα να δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων και την Ανδρούσα να ελέγχει το τέμπο στο ματς.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο στο 65’ όταν αποβλήθηκε ο Κρεμύδας με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Α. Καλογερόπουλο.

Στο 70’ η Ανδρούσα είχε ένα καλό σουτ με τον Γεωργιόπουλο που έφυγε λίγο άουτ.

Το Διαβολίτσι θα μπορούσε πάντως να αποφύγει την ήττα μιας και στο 91’ ο Παπαγεωργίου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννέτσο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Κρεμύδας, Μπαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Πιτσιλής, Εμμανουήλ, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (80’ Βουρνάς), Ντουμάνι (35’ Τσώνης), Κουλόπουλος, Βορίλας (70’ Τσουκαλάς).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Μουλαβασίλης, Βαβαρούτσος, Δασκαλάκης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος (90’ Ιμεράσι), Χαρμπίλας (66’ Τσέλα), Γεωργιόπουλος (92’ Πατσιώτης), Βλαχόπουλος (74’ Γ. Καλογερόπουλος).