Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 13:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Eχασε το αήττητο και δύο παίκτες εν όψει ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Το αήττητο σερί του Παμίσου σταμάτησε την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, με τον Τέλλο Αγρα να μην την πατά αυτή τη φορά όπως στο κύπελλο τον περασμένο Σεπτέμβρη (που προηγήθηκε και έχασε με 1-2) και να επικρατεί με 3-2.

Οι Νησιώτες πλήρωσαν την αδυναμία τους στις στημένες φάσεις (δύο γκολ από κόρνερ) και είδαν τον Πανθουριακό να πλησιάζει στον ένα βαθμό, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ματς

Ο Πάμισος εκτός από το αήττητο έχασε προχθές και δύο σημαντικούς παίκτες ενόψει του ντέρμπι κορυφής στη Μεσσήνη.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος αποβλήθηκε στο 92’ και ο Γιώργος Βέλλης τραυματίστηκε σοβαρά στο 62ο λεπτό, σε μια φάση που ο διαιτητής έδωσε μάλιστα επιθετικό φάουλ! Ο παίκτης του Παμίσου μετέβη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και από τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κατάγματα σε τρία δάκτυλα του ποδιού και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Πληγή” οι στημένες φάσεις

Δύο κομβικές απουσίες για τους πρωτοπόρους που “πληγώνουν” τον Αλέξη Μαντζούνη, όπως και τα γκολ από στημένα.

Διότι ο Πάμισος δέχτηκε ξανά από κόρνερ γκολ και με τον Απόλλωνα τόσο στο ματς του πρωταθλήματος, όσο και στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ακόμα το ίδιο έργο επαναλήφθηκε και στα παιχνίδια με την Κυπαρισσία και την Εράνη. Με άλλα λόγια τα 8 από τα 12 γκολ που έχουν δεχτεί οι “πράσινοι” στην Α’ τοπική είναι από στημένες φάσεις.

Κάτι που προβληματίζει έντονα τον προπονητή του Παμίσου, ο οποίος καλείται να δουλέψει σε αυτόν τον τομέα, ώστε η ομάδα του να τερματίσει πρώτη στο φινάλε. Η υπόθεση τίτλος άλλωστε εξαρτάται ακόμα από τους Νησιώτες, με δεδομένο ότι είναι στο +1 από τον Πανθουριακό, τον οποίο έχουν κερδίσει στην Καλαμάτα και θα τον υποδεχτούν σε πέντε μέρες στη Μεσσήνη. Ο Πάμισος με νίκη θα ξεφύγει πάλι 4 βαθμούς και θα έχει το πάνω χέρι και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Επιπλέον θα πάρει και μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας, κερδίζοντας δύο φορές τον ανταγωνιστή του για τον τίτλο.