Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 14:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας με Πάμισο”, λέει ο Α. Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Τέλλος Αγρας έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε φέτος σε ήττα τον πρωτοπόρο της α’ τοπικής Πάμισο.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 3-2 την Κυριακή στους Γαργαλιάνους σε ένα χορταστικό παιχνίδι που αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Τέλλου Αγρα Αντώνης Μαυρέας στάθηκε στο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες: “Ήταν πραγματικά ένα ματς γεμάτο, συγκλονιστικό με εναλλαγές συναισθημάτων. Απέναντι στον πρωτοπόρο και κατά γενική ομολογία μια από τις δύο ποιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος! Όποιος ήταν στο γήπεδο είδε πραγματικά ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο χάρηκε ο κόσμος μας από τους Γαργαλιάνους και την ευρύτερη περιοχή.

Συγχαρητήρια στα παιδιά έβγαλαν αυτά τα στοιχεία που θέλει ένα ντέρμπι για να κερδίσεις. Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και πραγματικά στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια”. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο μεγάλος στόχος του Τέλλου Αγρα είναι να χτίσει για το μέλλον. “Ρεαλιστικά για εμάς ήταν απλά μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αυτό είναι πλέον το πιο σημαντικό για εμάς. Το πιο σημαντικό και ουσιαστικό πλέον είναι κάποια σχέδια που είχαμε θέσει με με την διοίκηση και τον πρόεδρο Παναγιώτη Καλκαβούρα να γίνουν πραγματικότητα. Στόχος είναι να δούμε την επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας. Εχουμε υποχρέωση στην ομάδα και στον τόπο να χτίσουμε πλέον και να αφήσουμε μια υγεία. Στο ματς με τον Πάμισο έπαιξαν αλλαγή ο Αλεξανδρόπουλος (έχει γεννηθεί το 2003), ο Αναστασόπουλος (έχει γεννηθεί το 2002) και ο Kαμινάρης (έχει γεννηθεί το 2001) . Από σήμερα λοιπόν θα ανέβουν στην μεγάλη ομάδα από το παιδικό 5 παιδιά γεννηθείς 2002, 2003, και 2004 ήδη και ξεκινά η επόμενη μέρα του Άγρα! Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη! Εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την συμπαθέστατη ομάδα της Μεσσήνης”.